Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Tuzak dizisindeki arkadaşına tam destek verdi!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Tuzak dizisindeki arkadaşına tam destek verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 2011 yılında Kanal D’de yayınlanan Ay Yapım imzalı, Kuzey Güney adlı dizide beraber rol aldığı oyuncu Rıza Kocaoğlu’nun TV8’de yeni başlayan Tuzak dizisine tam destek verdi.

Kuzey Güney adlı dizide, ‘Kuzey’ karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ’un yakın arkadaşı ‘Ali’yi ise Rıza Kocaoğlu canlandırıyordu. İkilinin dizi setinde başlayan dostlukları devam ediyor.

Rıza Kocaoğlu yeni sezonda TV8’in iddialı dizisi Tuzak ile izleyici karşısına çıktı. Diziyi izleyen Kıvanç Tatlıtuğ instagram hesabından yaptığı paylaşımla yakın dostuna destek verdi.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Tuzak dizisindeki arkadaşına tam destek verdi! 7

Rıza Kocaoğlu’nun diziden bir sahnesini paylaşan oyuncu, yakın dostuna, oyuncunun Kuzey Güney’de canlandırdığı karakterin ismiyle hitap ederek ‘Alim’ yazdı ve nazar boncuğu emojisi koydu.

Tuzak dizisinde Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut ile birlikte rol alan Rıza Kocaoğlu dizide ‘Güven Gümüşay’ karakterine hayat veriyor. Tuzak dizisi ilk bölümüyle 19 Ekim Çarşamba akşamı ekran yolculuğuna başladı.

Bir intikam hikayesinin anlatıldığı dizi ilk bölümüyle reytinglerde bekleneni veremedi ancak sosyal medyada övgü dolu yorumlar aldı. Tuzak dizisi sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında gelerek, izleyiciler tarafından öne çıkartıldı. Dizinin hikayesi ve akıcılığı konusunda çok olumlu yorumlar yapıldı.