Ana sayfa Dizi Haberleri Bergüzar Korel, Menajerimi Ara dizisine konu oldu ama haberi bile yok!

Bergüzar Korel, Menajerimi Ara dizisine konu oldu ama haberi bile yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisi, böyle giderse adını anmadığı ya da konuk olarak yer almayan oyuncu bırakmayacak! Dizi, hikayesi gereği ünlü isimlerle çalışan bir ajansta geçen olayları konu alıyor. Hal böyle olunca da ya ünlü isimler birebir kendileri olarak dizide konuk oyuncu oluyor ya da isimleri bir yerlerde geçiyor.

Netflix’te ‘Menajerimi Arayın’ ismiyle yınlanan Fransız dizisinin yerli versiyonu olan Menajerimi Ara, ünlüler dünyasının arka yüzünü ve ajanslarda yaşanan olayları hicveden haliyle çok sevildi. Gerçek dünya ve kamera arkasını gözler önüne seren eğlenceli hikayesiyle de çok sevildi.

Bu sezon başlayan dizi, Pazar akşamlarının sevilen yapımları arasında. Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman, Denizcan Aktaş, Serhat Teoman ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun rol aldıkları dizi, büyük bir ilgiyle izlenmekte.

Aralarında Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy, Burçin Terzioğlu, Nükhet Duru, Hazal Kaya, Pınar Deniz gibi pek çok ismin konuk oyuncu olarak birer bölümde rol alması, diziyi çekici kılan etkenlerden. İzleyenlerin oyuncuları kendi isimleriyle ekranda izlemesi de bir başka ayrıntı.

Bazı isimler var ki onlar diziye konuk oyuncu olmadı ya da henüz olmadılar! Ancak dizide isimleri geçiyor zaman zaman. Öyle ki bazı isimlerin bu durumdan haberleri bile olmadığı, Bergüzar Korel’in yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı.

Kendisine de keyifli bir sürpriz olmuş bu durum. Dizide Feris karakterini oynayan Canan Ergüder, bir takside telefonda Bergüzar Korel ile konuşuyor. Bir gecede giyeceği elbise üzerine bir konuşma geçiyor. Ancak tabii Bergüzar Korel’i izleyici görmüyor. Sadece Feris’in konuştuğunu görüyor izleyici.

Korel, her ne kadar diziye konuk oyuncu olmasa da ismi anılarak bir nevi konuk ediliyor. İşte Bergüzar Korel de olayı duyunca şaşkınlığını sosyal medyadan böyle paylaşıyor ve “Çok tatlısınız” yorumunu yapıyor…

Bergüzar Korel, Menajerimi Ara dizisine konu oldu ama haberi bile yok! 8