Ana sayfa Sosyal Medya Gitti karizma! Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu’nun imajını bir fotoyla harcadı!

Gitti karizma! Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu’nun imajını bir fotoyla harcadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezonun en çok konuşulan, reytingleriyle dikkat çeken yapımı TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı oldu! Dizi gerçek hikayesinin yanı sıra oyuncularıyla da çok konuşulmakta. Başarılı genç isimlerin bir araya geldiği dizide, İnci ve Han çiftinin hikayesi de dikkat çekiyor. Zor koşullarda evlenen ve sonunda birlikteliklerini de bir şekilde kabul ettiren çifti Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu canlandırıyor.

Ekranda iyi bir uyum yakalayan iki oyuncu, kamera arkasında da anlaşıyor. Birkan Sokullu, çok fazla paylaşım yapan bir isim değil. Sosyal medya sayfasını etkin kullanmıyor. Hatta kısa süre önce durumu farkeden Ezgi Mola olaya el atmış ve Sokullu’nun telefonundan hayranları için fotoğrafını paylaşmıştı.

Birkan Sokullu’ya bir jest de Farah Zeynep Abdullah’tan geldi! Ancak bu durum biraz karizmayı çizen bir foto ortaya çıkardı! Farah Zeynep Abdullah, dizide eşi Han’ı oynayan Birkan Sokullu ile yanyana pozlarını paylaştı instagram sayfasından.

Gitti karizma! Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu'nun imajını bir fotoyla harcadı! 8

Farah Zeynep Abdullah, esprili ve enerjik kişiliği ile sosyal medyada dikkat çeken isimlerden. Oyuncu, günlük hayatından paylaşımlarıyla takipçilerinin markajında. Birkan Sokullu gibi değil, daha etkin bir kullanıcı.

Bu kez rol arkadaşını da içine aldığı kareyi instagram’dan paylaştı ama öyle özenle çekilmiş bir fotoğraf olmadığı da çok belliydi!

Zaten Farah Zeynep Abdullah da sette sahne sırası beklerken aniden çektiği fotoğrafa düştüğü notla durumu tiye aldı! İki oyuncunun da güneşin yüzlerine vurduğu o anlardaki halleri aşağıda. Hazırlanılıp verilmiş değil, aniden çekilmiş öylesine bir poz.

Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu’nun gözlerini kıstığı, saçlarının uçuştuğu yüzünün kıpkırmızı olduğu fotoğrafı koyarken, rol arkadaşının samimiyetine de sığınmış tabii…

Ancak Birkan Sokullu’nun da yakışıklılığını ve karizmasını biraz harcamış sanki!

İşte Farah Zeynep Abdullah’ın “Kötü foto koyma samimiyeti” notuyla yaptığı paylaşım…

Gitti karizma! Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu'nun imajını bir fotoyla harcadı! 9