Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel’den ‘PCR testi’ tedbirli baby shower partisi!..

Bergüzar Korel’den ‘PCR testi’ tedbirli baby shower partisi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Magazin dünyasının sevilen çifti Bergüzar Korel ve Halit Ergenç  üçüncü çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyorlar.

Ali ve Han adında iki erkek çocuğu bulunan çift bu defa kız çocuk bekliyor. Kızlarının adını Leyla koyacaklarını açıklayan ünlü oyuncu Bergüzar Korel kızı için baby shower partisi düzenledi

Bergüzar Korel'den 'PCR testi' tedbirli baby shower partisi!.. 14

Korel’in davetine aralarında, Esra Erol, Sema Ergenç ve İrem Kahyaoğlu’nun da bulunduğu birçok ünlü isim katıldı. Partide beyaz bir elbise giymeyi tercih ettiği görülen karnı burnunda anne adayı Korel, yakın arkadaşlarıyla objektif karşısına geçmeyi de ihmal etmedi.

Bergüzar Korel'den 'PCR testi' tedbirli baby shower partisi!.. 15

Partiden görüntüleri instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan Bergüzar Korel, mutlu anında kendisini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti.

Ayrıca instagram hesabından açıklama videosu yayınlayan Korel, arkadaşlarıyla uzun zaman sonra baby shower’da kucaklaştığını söyledikten sonra, herkesin aşılı olduğunu ve davetlilere gelmeden önce PCR testi yaptırdığını da açıkladı.

Bergüzar Korel'den 'PCR testi' tedbirli baby shower partisi!.. 16

Bergüzar Korel’in davette eşi Halit Ergenç ile paylaştığı fotoğraf da takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Oyuncu paylaşımına şunları yazdı; “Şimdi ben çok şey yazarım da.. Yetmez buralar.. Hangisi paklar bizi, geçen seneleri onu da bilmiyorum ki.. Bin şükür bugünümüze. Sonsuz kere.”