Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Hakman, Olgun Toker ve Genco Özak gibi psikopat rollerine bu sefer de Burak Yörük imzasını atacak!

Berk Hakman, Olgun Toker ve Genco Özak gibi psikopat rollerine bu sefer de Burak Yörük imzasını atacak!

tarafından ker_def

Türk dizilerinde en sivri ve sert karakterler arasında yer alan psikopat rolleri, birçok ünlü ismin izleyiciler tarafından unutulmaz olmasını sağlamıştı. Psikopat rolleri konusunda en bilinen isimlerin başında Berk Hakman geliyor. Role girme konusunda çok başarılı olan oyuncu, hem Kaçak dizisindeki Ertan hem de Siyah İnci projesindeki Vural karakterleri ile hafızalara yazılmıştı. Son olarak oyuncuyu Ne Gemiler Yaktım isimli dizide Rutkay karakteri ile yine benzer bir rolde izledik.

Olgun Toker’i de Arıza dizisindeki Burak karakteri ile psikopat rollerinde ne kadar iyi olabileceğini ortaya koymuştu. Bir başka genç oyuncu Genco Özak’ı da bu konuda tebrik edebileceğimiz önemli projeler var.

Güvercin isimli dizide Ökkeş karakteri ile harika bir psikopat rolü çıkartan Genco Özak, ayrıca Çukur isimli fenomen dizide de Kulkan Erdenet karakteri ile geniş bir izleyici kitlesini kendisine hayran bırakmıştı.

İşte bu etkili psikopat rollerine bir yenisi daha eklenecek gibi gözüküyor. Son dönemin öne çıkan genç isimlerinden Burak Yörük, Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas isimli projede psikopat bir genci canlandıracak.

İflah olmaz bir sosyopat olarak öne çıkacak olan Fecir karakterini sosyal medyada izleyiciler fazlasıyla konuşacaktır. Burak Yörük’ün de psikopat rolündeki başarısı şimdiden merak konusu oldu.

Yakında Kanal D ekranında başlayacak olan Taş Kağıt Makas isimli yeni dizide; Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven Hande Ataizi ve Hüseyin Avni Danyal gibi önemli isimler bulunuyor.