Ana sayfa Dizi Haberleri Berkay Ateş, Çukur dizisine veda mı ediyor?

Berkay Ateş, Çukur dizisine veda mı ediyor?

tarafından ker_def

2. sezonunda Erkan Avcı ile birlikte Çukur dizisine katılan Berkay Ateş, geçtiğimiz bölüm Çeto’yu vurarak öldürmüş ve böylelikle Erkan Avcı diziden ayrılmıştı.

Televizyon Gazetesi Detay – Çukur dizinin 60. yeni bölümü 8 Nisan Pazartesi yani bu akşam saat 20.00’da hayranları ile buluşacak.

Berkay Ateş, Aras Bulut İynemli’nin canlandırdığı Yamaç karakteri ile olan sahnesini instagram’dan paylaştı.

Mahsun ve Yamaç’ın düellosu nasıl bitecek bilinmiyor. Ancak Sena’nın ölümüne sebep olan Mahsun’a karşı öfkeli Yamaç’ın yüz hali Mahsun’un da diziden ayrılacağı yönünde mesaj veriyor.

Berkay Ateş’in takipçileri “Zeten Çeto’dan onra senin de ayrılacağını anlamıştık. Hikaye gereği devamlılığı yoktu. Başından da Sena’ya olan zaafının hayra alamet olmadığı belliydi. Çeto’nun ölümü senin elinden, Sena’nın ölümünün sebebi Sen. Senin sonun da Yamaç’ın elinden olacağı birkaç bölüm önce belliydi” mesajını paylaştı. Bu yoruma birçok dizi hayranı da destek mesajlara attı.

Dizinin bazı hayranları ise eleştirel yaklaşımda bulundu. “Çukur, Çukur’luktan çıkmaya başladı. Eski telaşı kalmadı. Hızlı yaşayan genç ölür misali gibi” diyen bir takipçi dikkat çekti.

Birçok Çukur hayranı ise Mahsun’un ölmemesini dilediklerini belirttiler.

İşte Çukur’un yeni bölümündeki Yamaç ve Mahsun kavga sahnesi:

Çukur 27. Bölüm geliyor!!??
“Uçurum gibidir insanın içi…”