Ana sayfa Sosyal Medya Berkay Ateş ile Cansu Dere’den ikinci kez dizi buluşması!

Berkay Ateş ile Cansu Dere’den ikinci kez dizi buluşması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Sadakatsiz dizisi ikinci sezona 29 Eylül akşamı başlayacak. Dizinin yeni sezonunda yer alacak yeni karakterlerden birisi Aras. Bu karaktere hayat verecek isim ise Berkay Ateş…

Berkay Ateş’in Sadakatsiz dizisindeki ilk görüntüleri ortaya çıktı… Dizinin 32. bölümünde bir kaza sahnesi ile birlikte hikayeye dahil olan oyuncu, yeni sezonun sürprizi olacak. 6 aylık zaman atlaması ile hikaye başlayacak.

Tekirdağ’dan İstanbul’a taşınan Asya, Bahar’ın düğününe giderken trafik kazası yapacak. Aras karakteri işte bu kaza sahnesi ile ilk kez Sadakatsiz dizisinde görünecek. Asya, kalp masajı yaparak Aras’ın hayatını kurtaracak. İkilisi arasında yaşanacaklar ise dizinin ikinci sezonunda hikayenin gidişatını belirleyecek.

Berkay Ateş ile Cansu Dere'den ikinci kez dizi buluşması! 7

Cansu Dere ile Berkay Ateş ikilisi daha önce de birlikte rol aldı… Anne isimli dizide iki ünlü isim buluşmuş ve başarılı performanslara imza atmıştı. Anne dizisi sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok ülkesinde yayınlandı ve büyük başarı elde etti.

Cansu Dere ile Berkay Ateş ikilisi tam 4 yıl sonra yeniden bir dizide buluştu. 2016-2017 sezonunda yayınlanan Anne dizisinde Cengiz olarak izlediğimiz Berkay Ateş, en son geçen sezon Alev Alev dizisinde başrolde yer almıştı.

İki ünlü ismin hayranları da bu yeni buluşmadan gayet memnun. Sadakatsiz ikinci sezonda yine çok etkileyici sahneleri ile milyonlarca izleyiciyi ekran başına çekecek.