Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemin dizisiyle parlayan Özge Yağız kendisi hakkında yapılan yanlışı düzeltti!

Yemin dizisiyle parlayan Özge Yağız kendisi hakkında yapılan yanlışı düzeltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, Kanal 7 ekranında yayınlanan Yemin dizisinde canlandırdığı Reyhan karakteri ile büyük bir beğeni kazandı. Dizide 2 sezon yer alan oyuncu, Gökberk Demirci ile önce partner sonra da sevgili oldu. İkilinin aşkları evliliğe doğru ilerliyor.

Özge Yağız, youtube’da Özge Özder’in programına konuk oldu. Sempatikliği ile dikkat çeken oyuncu, 2021 yılında önce Sol Yanım ardından da İçimizden Biri isimli yapımlarda başrolde yer almıştı. Her iki dizisi de düşük reytingler nedeniyle erken final yapan oyuncu, hakkında yapılan bir hatayı düzeltti.

Özge Yağız’ın “Koç burcu” olduğunu sanan Özge Özder’in sorusu üzerine bu yanlışlık ortaya çıktı. İnternet ortamında oyuncunun doğum günü konusunda bir karmaşa yaşanıyor. İnternetteki farklı kaynaklarda 10 Nisan 1997, ve 20 Eylül 1997 tarihlerinde doğduğuna yönelik bilgiler var.

Ancak oyuncu bunların doğru olmadığını söyledi. Özge Özder, “Sen Koç burcusun, 10 Nisan senin doğum günün” diye konuşunca genç oyuncu hemen düzeltme yaptı.

Özge Yağız, “Google’da yanlış yazıyor.. Bunu düzelteyim, benim doğum günüm 26 Eylül. Ben Terazi burcuyum” diye konuştu.

Özge Özder kendisi hakkında da google’da hatalı bilgiler bulunduğunu ve boyunun yanlış yazıldığını ifade etti. 1.55 boyunda olmadığını belirten Özge Özder, “Ben 1.66 boyundayım. Her yerde yanlış yazıyorlar” ifadesini kullandı.