Ana sayfa Sosyal Medya Berna Laçin’den dikkat çekici Yargı yorumu! Yorumla birlikte önemli bir mesaj da verdi!

Berna Laçin’den dikkat çekici Yargı yorumu! Yorumla birlikte önemli bir mesaj da verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her bölümüyle büyük tartışmalar yaratan Kanal D dizisi Yargı dün akşam sezona veda etti. Yargı’nın heyecan dolu sezon finalini izleyenler arasında ünlü oyuncu Berna Laçin de vardı. Berna Laçin, Yargı’nın sezon finali ile yorum yaparken çok önemli bir mesaj da verdi.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi dün akşam nefes kesen bir bölümle sezona veda etti. Yargı’nın çarpıcı finali reytinglere de yansıdı. Yargı, tüm kategorilerde birinci olarak en zorlu rakibi Teşkilat’ı geride bıraktı ve böylece sezonu lider durumda kapattı.

Yargı’yı büyük bir heyecanla izleyenler arasında Berna Laçin de vardı. Ünlü oyuncu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Yargı’nın sezon final bölümüyle ilgili hem çarpıcı bir yorum yaptı hem de çok önemli bir mesaj verdi. Berna Laçin paylaşımında şunları yazdı:

Berna Laçin’den dikkat çekici Yargı yorumu! Yorumla birlikte önemli bir mesaj da verdi! 7

“Güzel diziydi #yargı, tek izlediğim dizi oldu bu sene , pişman etmedi. Tahminen 2. sezon da Ilgaz’ın öldürülüş hikayesi ile geçer ve sezon sonu final yapar , tadında. İyi dizi de öyle olur zaten” Berna Laçin bu paylaşımında Türk dizilerinin sakız gibi uzamasına ve bu yüzden iyi olan hikayelerin dahi bir süre sonra çok sıkıcı olduğuna ve iyi bir dizinin çok fazla uzamaması gerektiğine dikkat çekti.

Yargı’nın dün akşam yayınlanan final bölümünün son sahnesinde Ceylin ve Eren arasında yaşanan sahneden Ilgaz’ın öldüğü ve hatta Ceylin tarafından öldürüldüğü anlaşılıyor. Herkes sezon finalinde gördüğü düğün sahnesiyle çiftin mutluluğa ulaşacağını sanırken Ilgaz’ın Ceylin tarafından öldürülmüş olma ihtimali herkese şok yaşattı.

Ilgaz’ın ölmüş olması ihtimali dizinin izleyicilerini çok şaşırttı ve öfkelendirdi. Kimi izleyiciler Ilgaz’ın öldüğüne inanmadı ve Eren’in o cümleyi mecazi anlamda kurduğuna dikkat çekti. Ilgaz’ın öldüğünü düşünen izleyiciler ise Ilgaz’sız bir Yargı’nın mümkün olamayacağını vurguladı.