Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’ın sezon finali senaryosuna yaptığı bir eklemeyle yine gönülleri fethetti!

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’ın sezon finali senaryosuna yaptığı bir eklemeyle yine gönülleri fethetti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT 1’in başarılı dizisi Teşkilat 29 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan 48. bölümü ile sezon finali yaptı. Muhteşem finalde, ‘Vatan Sağolsun’ repliği de yayınlanan bölüme damga vurdu. Teşkilat dizisinde ‘Serdar’ karakteriyle beğeni toplayan Çağlar Ertuğrul’un kullandığı repliği oyuncunun senaryoya eklediği ortaya çıktı.

Çağlar Ertuğrul instagram paylaşımında ‘Normalde yazmıyordu ama iyi ki eklemişim kurguda çok iyi durmuş’ notuyla” paylaştı.

Oyuncu paylaşımıyla sosyal medyada övgü dolu yorumlar aldı. “Çok çalıştı, uğraştı; üstüne sakatlandı, tedavi gördü. Kapanışı da çok güzel yapmış. Helal olsun sana Çağlar Ertuğrul, güzel adamsın. Emeklerine sağlık” şeklinde yorumlar yapıldı.

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'ın final bölümünün senaryosuna yaptığı bir eklemeyle yine gönülleri fethetti! 17

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan sezon finali bölümünde büyük heyecan yaratan olay bomba sahnesiydi. Patlayan bomba sonucu Çağlar Ertuğrul’un canlandırdığı ‘Serdar’ karakterinin ölüp ölmeyeceği büyük bir heyecan yarattı.

Ortaya atılan bazı söylentilere göre Çağlar Ertuğrul’un üçüncü sezonda Teşkilat’tan ayrılma ihtimali var. Dolayısıyla bu durum büyük bir soru işaretini de beraberinde getirdi.

Teşkilat ikinci sezonu birçok önemli oyuncusunun ayrılığıyla tamamladı. Teşkilat’ın kadrosunda yer alan Nihat Altınkaya, Mesut Akusta, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu ve Tuncer Salman ikinci sezon sonunda Teşkilat’a veda etti. Teşkilat’ın üçüncü sezonda yeni karakterler ve yeni hikayelerle izleyici karşısına çıkması bekleniyor.