Ana sayfa Sosyal Medya Bu esmer güzelini tanıdınız mı? Oyuncu Melisa Döngel’in ta kendisi!

Bu esmer güzelini tanıdınız mı? Oyuncu Melisa Döngel’in ta kendisi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Melisa Döngel Sen Çal Kapımı dizisindeki ‘Ceren’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Dizinin dünyanın birçok ülkesinde yayınlanması, Melisa Döngel’e yeni fırsatların kapısını araladı.

Son olarak oyuncuyu Aşk Mantık İntikam isimli dizinin başrolünde izledik. Dizide ‘Çağla’ karakterini canlandıran Melisa Döngel, 28 bölüm yer aldığı yapımda yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

Son dönemde platin sarısı yaptırdığı saçlarıyla dikkat çeken oyuncunun esmer halini gören hayranları sosyal medyayı salladı. Instagram hesabından siyah saçlı bir fotoğrafını paylaşan oyuncuya takipçileri bu imajı çok yakıştırdı.

Bu esmer güzelini tanıdınız mı? Oyuncu Melisa Döngel'in ta kendisi! 7

Burcu Özberk, Sarp Bokurt, Hayal Köseoğlu ve Melis Sezen’in de aralarında bulunduğu oyuncu arkadaşları şaşkınlıklarını gizlemediler ve yorumlarında koyu renk saçın da oyuncuya çok yakıştığını belirttiler.

Melisa Döngel, üst üste önemli projelerde yer alarak kariyer basamaklarını hızla tırmanma yolunda ilerliyor. Oyuncu şimdi de yeni projesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Melisa Döngel’in yeni projesi de daha öncekiler gibi romantik komedi tarzında. Disney Plus’da yayınlanacak Dünyayla Benim Aramda adlı dizi ile anlaşan Melisa Döngel yeni dizisinde, Demet Özdemir, Buğra Gülsoy  ve Hafsanur Sancaktutan ile birlikte rol alacak.

Oyuncuyu, Demet Özdemir’in canlandırdığı ‘İlkin’ karakterinin PR şirketinde çalışan bir genç kız olarak izleyeceğiz. Melisa Döngel, heyecanla beklenen bu proje ile yurt dışındaki popülerliğini de daha fazla artırma imkanına kavuşacak.