Ana sayfa Sosyal Medya Bestemsu Özdemir için kabus günleri geride kaldı!

Bestemsu Özdemir için kabus günleri geride kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bestemsu Özdemir’den yeni yıl için güzel dilek! 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Bestemsu Özdemir, yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile dikkat çeken bir oyuncu. 2012 yılında dizi setlerine adım atan oyuncu, Kara Para Aşk isimli yapımdaki Nilüfer karakteri ile büyük popülerlik yaşadı.

Son dönemde üst üste projelerde yer alan Bestemsu Özdemir; Güvercin, Akrep ve İkimizin Sırrı isimli yapımlarda etkili roller canlandırdı. Özellikle son dizisi İkimizin Sırrı’nda başrolde yer alan oyuncu, Ece karakteri ile ekrandaydı.

Bestemsu Özdemir, dizinin 10 bölüm sürüp reytinglere yenilmesinin şanssızlığını yaşadı. Oyuncu, Ekim ayında böbrek rahatsızlığı yaşadığı için hastaneye kaldırılmıştı. 11 gün boyunca hastanede kalan oyuncu, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu oldu.

Bestemsu Özdemir için kabus günleri geride kaldı! 7

Hastalandığı dönemde tekerlekli sandalyede görüntülenen oyuncu, kabus günlerini geride bıraktı.

Oyuncu, iyileştiğini ve artık sağlığına kavuştuğunu dile getirdi.

Yılbaşında evde olacağını belirten oyuncu, ailesi ile birlikte olmayı tercih ettiğini belirtti.

2021 yılını değerlendiren Bestemsu Özdemir, “Bence hepimiz için çok zor bir yıl oldu. Kötü şeyler yaşadık. İnşallah kötü olayları bu yılla bitirip, yeni yıla şahane gireriz” diye konuştu.