Ana sayfa Sosyal Medya Beyaz Show’un konukları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak…

Beyaz Show’un konukları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak…

tarafından ker_def

Uzun yıllar televizyon ekranlarında Beyaz Show’u yapan Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz sezon ve bu sezonda ekranda yoktu. O Ses Türkiye jüriliği de bittikten sonra bir Youtube kanalı açan Öztürk, son olarak show programını bir gösteriye dönüştürme kararı aldı.

Beyaz Show’un 13-14 Nisan’da izleyiciyle buluşacağı günler öncesinden duyurulmuştu. Yarın akşam (14 Nisan) Oğuzhan Koç ile birlikte programa çıkacaklarını bir kez de İbrahim Büyükak sosyal medya hesabından duyurdu.

Beyaz Show’un ekrana dönüşü şu şekilde lanse edildi:

22 yıllık efsane, daha büyük bir eğlenceyle geri dönüyor. Bir sene programa ara veren Beyazıt Öztürk, sezonu Haliç Kongre Merkezi’nde yapacağı iki özel gösteri ile açıyor. Poll Production organizasyonu ve Vakıfbank sponsorluğunda 13-14 Nisan’da izleyicisiyle buluşacak olan Beyaz Show, sevilen konukları, eğlenceli skeçleri ve sürpriz şovlarıyla izleyicilere müzik ve kahkaha dolu iki gün yaşatacak.

Haliç Kongre Merkezi’ne özel olarak hazırlanılan konsept ile Beyaz Show, klasik formatından çıkarak büyük bir sahne şovuna dönüşüyor. 13 Nisan’da Hakan Altun, Koray Avcı, Merve Özbey, Enis Arıkan, Jessica May; 14 Nisan’da Oğuzhan Koç, İrem Sak, İbrahim Büyükak, Hakan Altun ve Simge Sağın gibi yıldızlar karmasının konuk olacağı programda misafirleri dolu dolu bir eğlence bekliyor.

Yarın akşam 21.00’de Haliç Kongre Merkezi’nde Beyaz Show’dayız?? @oguzhankoctv @beyazitozturk26 #tbt ?@muhsinakgunofficial

Beyaz Show'un konukları Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak... 7