Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyaz TV’de Rasim Ozan Kütahyalı skandalı ve kovulma hadisesinin detayları

Beyaz TV’de Rasim Ozan Kütahyalı skandalı ve kovulma hadisesinin detayları

tarafından ker_def

Boşnaklara yönelik skandal sözler sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV’den kovuldu.

Gece saatlerinde Beyaz TV önünde toplanan Boşnaklar, Rasim Ozan Kütahyalı’yı protesto etti.

Kanal yönetiminin aldığı kararı spor yorumcusu Ertem Şener duyurdu. Şener, Beyaz TV canlı yayınında “Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık” açıklamasında bulundu. Şener, konuşmasının devamında “Rasim’in tüm düşmanlarına bedelini ödetecek gücü vardır” ifadesi dikkat çekti.

Öte yandan, gece saatlerinde Beyaz TV önünde toplanan Boşnaklar, Rasim Ozan Kütahyalı’yı protesto etti.

Beyaz Futbol yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı önceki akşamki programda sarf ettiği çirkin sözler bugün gündemin en çok konuşulan konularından biri oldu. Kütahyalı, büyük tepkinin ardından Twitter hesabından açıklama yaptı ve skandal sözleri için özür diledi.

‘YOLLARIMIZI AYIRDIK’

Tepkilerin büyümesinin ardından Beyaz TV, Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarını ayırdı. Kanal yönetiminin yönetiminin aldığı kararı spor yorumcusu Ertem Şener duyurdu.

Şener, Beyaz TV canlı yayınında “Bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda, bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırdık” açıklamasında bulundu.

Ertem Şener şu açıklamayı yaptı:

“Dün akşam kimsenin tasvip etmediği, edemeyeceği büyük bir sıkıntı yaşadık. Tabi bu kimsenin kabul edemeyeceği bir durum oldu. Rasim Ozan Kütahyalı da bu vahim durumdan sonra bir hayli üzüldü, bir hayli sıkıldı. Üzüntüsü gerçekten son derece üst seviyedeydi. Bu bizim için kabul edilemez bir durum oldu. Ben bu kanalda Beyaz TV Spor’un genel direktörüyüm. 6 sezondur buradayım. Boşnak kardeşlerimizin kalbi çok kırıldı. Onlarla etle tırnak gibiyiz. Bu vahim karardan sonra, bu akşam kanal yönetimimizle aldığımız karar doğrultusunda bugünden itibaren Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Rasim Ozan Kütahyalı bugünden itibaren bizimle olmayacak.”