Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye jüri üyelerinin maaşının yükselmesini sağladı

Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye jüri üyelerinin maaşının yükselmesini sağladı

tarafından ker_def

22 yıl boyunca Kanal D ekranında Beyaz Show programını yapan Beyazıt Öztürk, bir süre programa ara verdiklerini açıklamıştı. Bu süreçte tv8 ekranında O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapacak olan Beyazıt Öztürk’ün hayranları bir hayli heyecanlı. Ünlü televizyoncuyu yıllar sonra ekranda çok farklı bir formatın içinde görmek ilginç olacak.

Acun Ilıcalı’nın O Ses Türkiye jüri üyelerine zam yaptığı da konuşuluyor. Beyaz’ın diğer 3 jüri üyesinden daha yüksek bir ücret alacağı ortaya çıktı. Bölüm başına 90 bin TL’ye anlaşan Beyaz, anlaşılan diğer jüri üyelerinin alacaklarının da artmasını sağlamış. Beyaz’a 90 bin TL ödeyecek olan Acun Ilıcalı, anlaşılan ücret dengesizliği olmaması için diğer jüri üyelerinin bölüm başı ücretlerini de 60 bin TL’den 70 bin TL’ye çıkarttı.

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında, son şampiyon Gökhan Özoğuz’un koltuğuna Beyazıt Öztürk, Yıldız Tilbe’nin koltuğuna ise Seda Sayan oturdu.

Vatan Gazetesi’nin haberine göre TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın, önemli reyting başarısı elde eden ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının jüri üyelerine zam yaptığı konuşuluyor.

Başarılı televizyoncu, geçtiğimiz yıl jüri üyelerine bölüm başı 60 bin lira veriyordu. Acun Ilıcalı’nın, yeni sezon öncesi bölüm başı fiyatını 70 bin liraya çıkardığı iddia edildi.

Bu sezon jüri koltuğunda oturacak olan Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz bölüm başı 70 bin lira alacak.

Yarışmanın flaş transferi Beyazıt Öztürk’ün ise diğer jürilerden farklı olarak 90 bin lira alacağı öğrenildi.