Ana sayfa Sosyal Medya Zeytin Ağacı ve Rüyanda Görürsün projeleri Murat Boz’un kariyerinde yeni bir durum yarattı!

Zeytin Ağacı ve Rüyanda Görürsün projeleri Murat Boz’un kariyerinde yeni bir durum yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı Murat Boz, son dönemde oyunculuk konusunda da etkileyici örnekler sunuyor. Yeni bir albüm hazırlığında olduğunu söyleyen Murat Boz, ayrıca oyunculuk konusunda da daha güçlü adımlar atmayı arzu ediyor.

2005 yılından bu yana çeşitli projelerde konuk olarak yer alan, bazı sinema filmleri ve dizilerdeki rolleri ile oyunculuğa ısınan Murat Boz, en çok da geçen sezon Zeytin Ağacı dizisindeki rolüyle çok beğenildi.

Toprak karakterini canlandırdığı dizide Tuba Büyüküstün ile başarılı bir partnerlik süreci yaşayan oyuncu, ardından da Rüyanda Görürsün isimli filmde Burcu Özberk ile birlikte kamera karşısına geçti.

Bu iki projenin gördüğü yoğun ilgi ve Murat Boz’un set ortamındaki deneyimleri, oyunculuk konusunda daha ileriye gitme şefkini artırdı.

Murat Boz, “Çok mutluyum, çok şanslıyım böyle mükemmel insanlarla çalışıyorum. Mükemmel oyuncular ve yönetmenlerle çalışıyorum, o yüzden kendimi şanslı hissediyorum” diye konuştu.

İyi bir sinema izleyicisi olduğunu ve bu işe de sinemaya olan ilgisi nedeniyle girdiğini anlatan Murat Boz, içine girdikçe de çok sevdiğini dile getirdi.

Zeytin Ağacı ve Rüyanda Görürsün projeleri Murat Boz'un kariyerinde yeni bir durum yarattı! 7

Yaz aylarında Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezon çekimleri için kamera karşısına geçeceği de bilinen Murat Boz, oyunculuk yolculuğunun kariyerine olan etkisini şu sözlerle ifade etti:

“Oyunculuk beni içine çekti, orada başarıyı yakaladım. Hoşuma gidiyor, oynamayı seviyorum, başka bir dünya orası. Benim için yeni bir keşif alanı oldu. Hem kendimi keşfediyorum hem diğer arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, onların dünyasını anlıyorum. Oyunculuk, başlı başına bir psikoloji, başka bir şey. O yüzden o benim hoşuma gidiyor.”

Rolleri severek canlandırdığını anlatan Murat Boz iyi partnerlerle çalışabildiği için kendisini şanslı olarak görüyor. Ekibin bu tür işlerde çok önemli olduğunu ve güzel insanlarla buluşmanın başarıyı da getirdiğini anlatan Murat Boz, oyunculukta her şeyi denemeyi arzu ettiğini de sözlerine ekledi.