Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seda Sayan ev gidip oturma niyetinde değil, sanatını sürdürmekten başka bir düşüncesi yok!

Seda Sayan ev gidip oturma niyetinde değil, sanatını sürdürmekten başka bir düşüncesi yok!

tarafından ker_def

Seda Sayan, Kral Müzik Youtube kanalında gazeteci Serhat Tekin’in konuğu oldu. Özel hayatından müzik çalışmalarına sorulan sorulara samimi cevaplar veren Seda Sayan’dan bazı başlıklar;

‘Yaşın geldi hadi git evine otur’ diyenleri anlamıyorum!

Programda Serhat Tekin’in ‘Kafanızda bir zaman var mı kariyerinizle ilgili? Tüm işleri bırakıp artık çalışmayacağım dediğiniz bir zaman?’ sorusuna Seda Sayan şu yanıtı verdi:

“Hayır yok. Beni durduramazsın çünkü. Anca şu tarafı bırakayım da bu tarafa biraz zaman ayırayım derim. ‘Yeter artık çekil!’ diye bir söz olamaz. Bu sözü bazı sanatçı arkadaşlarıma da söylediklerini görüyorum ‘ Çekil artık otur!’ diyorlar. Sanatın yaşı olmaz. ‘Yaşın geldi hadi git evine otur!’ diyorlar. Ne demek bu ya? Ancak yapmışsın sen bir şeyleri, bir yere gelmişsin ‘Hadi git otur!’ diyorlar. Ben daha dur bakalım! Nereye gidiyorum ya? Bu sadece bizde var ama. Dünyanın hiç bir yerinde böyle bir şey yok. Kaç yaşında insanlar hala sahne showları yapıyor, konserler veriyor.Ayakta alkışlanıyor. Bizde ise ‘Hadi git!’ , ‘Hala bıkmadınız mı?’ , ‘Doymadınız mı!?’ diyorlar. Evet! Müziğe ve sanata doymadım!. Daha yeni yeni geldim ben buralara.”

Bizim piyasada da troller var

Programda ‘ Sosyal medyada yazılan eleştirilere takılıyor musunuz? Cevap veriyor musunuz?’ sorusuna Seda Sayan’ın yanıtı şöyle oldu:

“Eşim Çağlar’dan önce cevap veriyordum. Çağlar’dan sonra cevap vermemeye başladım çünkü kocam ‘Bunlar geçersizdir. Bakma, okuma.’ dedi bana. Bunu öğretti. Bazen yazılanlara cevap vermek istiyorum ama sonra diyorum ki ‘Ben niye kendimi yoruyorum ki? Anlamayacak. Siyasetçiler bu ara çok diline doladı ‘O’nun trolleri . bunun trolleri’ Bizim piyasada da böyle troller var. Sizi bilerek bazı şeylerin içine çekmeye çalışan troller var sosyal medyada. O yüzden bunlara da kanmamak lazım. Bunu Çağlar’la öğrendim.”

Evde sesim çıkmaz

Programda ‘Baskın bir karaktersiniz, kontrol hep elinizde. Evdeki Seda Sayan nasıldır?’ sorusuna ise Seda Sayan, “Bir tek benim evde sesim çıkmıyor. Her şeyi eşim Çağlar halleder. Bir bakışımdan aklımdan ne geçtiğini, ne istediğimi çözebilen bir adam. Bizim evde ses çıkmıyor. Bizim oturduğumuz sitenin ismi hayalet site. Kimsenin sesi çıkmıyor” cevabını verdi.