Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Beylikdüzü konserinde bayılıp yere düşen Ziynet Sali, hastalığının detaylarını anlattı!

Beylikdüzü konserinde bayılıp yere düşen Ziynet Sali, hastalığının detaylarını anlattı!

tarafından ker_def
Önceki gün Beylikdüzü’nde hayranlarının karşısına çıkan ünlü şarkıcı Ziynet Sali, bir anda yere yığılmıştı.

İzleyicilerinin büyük panik olduğu o anlarda hemen müdahale edilen ve kulise götürülen Sali, daha sonra kendini iyi hissedince yeniden sahneye çıkmış performansını sergilemişti.

Milliyet gazetesine konuşan Sali, yaşadıklarını ve bunun sebebini anlattı.

Sağlıklı olduğunu anlatmak için “Bomba gibiyim” ifadesini kullanan Sali, “Hipoglisemi hastalığım var. Sahne öncesi yemek yemeyi sevmiyorum. Diyetle alakalı bir durum değil” dedi

Kan şekerinin düşmesi sonucu baygınlık geçirdiğini belirten şarkıcı, “10 dakika sonra kendime geldim. Yedi yıl önce İzmir’de verdiğim konserde de aynı şeyi yaşamıştım” açıklamasını yaptı.

Dengesiz beslenme özelliği olduğunu ve bunun öğrencilik yıllarından kaldığını anlatan Sali, “Hipoglisemi hastalığım var. Başka sağlık sorunum yok. Yoğun bir tempoda çalışıyorum. Sahne öncesi yemeyi sevmiyorum. Her yediğimde rahatsız oluyorum ve şarkı söyleyemiyorum. Diyetle alakalı bir durum değil, hafif şeyler tüketiyorum” şeklinde konuştu.

Hipoglisemi nedir?

Aşırı terlemeye, aşırı halsizliğe ve hafif baygınlığa yol açan, kanda olağandan daha az şeker bulunması hastalığı.