Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ziynet Sali, oyunculuk konusunda net tavır sergiledi!

Ziynet Sali, oyunculuk konusunda net tavır sergiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ziynet Sali Masal Şatosu Sihirli Davet filminde rol aldı. Sevilen sanatçının ikinci filmi olan Masal Şatosu vizyona girdi. Sali, daha önce de Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde yer aldığı Son Osmanlı Yandım Ali isimli filmde küçük bir rolde yer almıştı.

Uçankuş TV’ye konuşan ünlü şarkıcı, “Kariyerimin en başından beri sinema filmleri ya da dizi film teklifleri geliyordu.Ama tabii ki benim asıl mesleğim şarkıcılık.Ama hepsi birbiri ile bağlı şeyler. Oyunculuğu sadece kendi kliplerimizde yapıyoruz. Sevmiyor değilim. Ama tabii ki benim branşım değil.Bazen ‘hayır’ diyemeyeceğiniz projeler geliyor. Benim ilk film tecrübem Son Osmanlı Yandım Ali’ydi. Orada küçücük bir rol almıştım ama benim kariyerimde çok büyük bir anlamı var. Bu da yine çocuklarımız için. Hayır diyemeyeceğim kadar samimi ve sevgi dolu bir proje olduğunu gördüm” açıklamasını yaptı.

Oyunculuk konusunda kapısının açık olduğunu da ifade eden Ziynet Sali, “Ben bir oyuncu değilim, en iyi yaptığım şeyi yapmak isterim her zaman. Zaten çok kıymetli oyuncularımız var” diye belirtirken
reddemeyeceği bir senaryo gelir ise yine oyunculuk yapabileceğini sözlerine ekledi.

İşte Uçankuş TV’de yer alan o röportaj: