Ana sayfa Dizi Fragmanları Özgür Çevik hayranları yeni dizisini görünce çok şaşırdı!

Özgür Çevik hayranları yeni dizisini görünce çok şaşırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özgür Çevik, bir süredir televizyon dizilerinde yer almıyordu. En son 2019 yılında Canevim isimli yapımla atv ekranında izleyicilerin karşısına Taylan karakteri ile çıkan oyuncu, çok başarılı bir performans ortaya koymuş ve akıllara yazılmıştı.

Özgür Çevik daha sonra dijital platformda yayınlanan Yeşilçam dizisinde İzzet karakterini canlandırdı. Oyuncunun yeniden televizyon ekranına dönüşü ise Fox TV’nin İyilik isimli dizisiyle gerçekleşti.

Özgür Çevik’i dizide gören hayranları bir hayli şaşırdı… Entrikanın ve aldatmanın öne çıktığı İyilik dizisi tercihi ile hayranlarını şaşırtan Özgür Çevik, bir önceki Canevim dizisinde kötü adım olarak yer almıştı. Oyuncunun yeni dizideki rolünü de hayranları çok merak ediyor.

Özgür Çevik hayranları yeni dizisini görünce çok şaşırdı! 7

2004 yılında Yabancı Damat isimli dizideki Niko karakteri ile popüler hale gelen Özgür Çevik, bugüne kadar birçok dizide başrolde yer aldı. Kiraz Mevisimi, Kırgın Çiçekler gibi akılda kalan yapımlarda da izlediğimiz oyuncu, ayrıca Modern Kadın isimli dijital dizinin de kadrosunda bulunuyor.

İsmail Demirci, Hatice Şendil ve Sera Kutlubey’in başrollerinde yer aldığı İyilik dizisi, hikayesi ile Yasak Elma’ya benzetiliyor. Aldatma ve entrika üzerine kurulan dizinin ilk bölüm reytingleri beklentilerin altında gelmişti.

İyilik dizisinin ikinci bölümünde elde edilecek reyting sonuçları merakla bekleniyor. Cuma akşamları yayınlanan dizinin ikinci bölümünü 6 Mayıs akşamı saat 20.00’da Fox TV’de izleyebilirsiniz.