Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’tan sonra Hakan Boyav eski ekip arkadaşları ile yeni dizide buluştu!

Teşkilat’tan sonra Hakan Boyav eski ekip arkadaşları ile yeni dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Hakan Boyav, bugüne kadar yer aldığı dizilerdeki performansı ile öne çıkan bir isim oldu… Farklı karakterleri canlandıran ve her rolün de hakkını veren oyuncu, son dönemde birbiri ardına önemli projelerde yer aldı.

1964 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu, 2002 yılındaki Asmalı Konak dizisinde canlandırdığı Ahmet karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Hanımın Çiftliği isimli dizide Berber Reşit olarak da akıllara yazılan oyuncu, ayrıca Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de Kara karakteri ile fenomen oldu.

5 sezon süren Payitaht Abdülhamid dizisinde Mahmut Paşa karakteri ile yıllarca izleyici karşısına çıkan Hakan Boyav, bu dizideki ekip arkadaşları ile birlikte yeni bir projeye başlıyor.

Geçen sezon Maraşlı isimli atv dizisindeki Hurdacı karakterinden sonra, bu sezon Teşkilat dizisinde Tövbekar Sadık olarak yer alan Hakan Boyav, her iki dizide de etkili performansı ile göz doldurmuştu.

Teşkilat'tan sonra Hakan Boyav eski ekip arkadaşları ile yeni dizide buluştu! 7

Payitaht Abdülhamid’in senaristi Uğur Uzunok’un hem yapımcı ortağı hem de senaristlerinden birisi olduğu yeni dizi Balkanları anlatan bir yapım olacak.

Ayrıca Prens Sabahaddin karakteri ile Payitaht Abdülhamid dizisinde yer alan Kaan Turgut da yine bu dizide Pavel karakteri ile yerini alacak.

Yine Payitaht Abdülhamid dizisinde yönetmen Doğan Ümit Karaca ile yeni dizide de buluşacak olan Hakan Boyav, eski ekip arkadaşlarının yeni projesine de Daniel karakteri ile destek olacak.

Makedonya’da çekimleri yapılacak olan dizinin başrolünde Erdal Özyağcılar bulunuyor. Kadın başrol olarak ise Jessica May ile görüşmeler yapılıyor.

Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Hakan Boyav, Deniz Gürkan, Kaan Turgut, Erman Saban ve Sarp Bozkurt şu anda dizi için anlaşma sağlanan oyuncular olarak dikkatleri çekiyor.