Ana sayfa Kadın Haberleri Beyza Şekerci, Mine Tugay ve Hazal Subaşı’dan gülümseten anlar!

Beyza Şekerci, Mine Tugay ve Hazal Subaşı’dan gülümseten anlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlüler tatil merkezlerinde günlerini gün ediyor… Intagram hesabımdan da birçok ünlü isim yaptıkları paylaşımlarla takipçilerine tatil hallerini sunuyor. Beyza Şekreci, Mine Tugay ve Hazal Subaşı da tatilin keyfini çıkartan isimler arasında.

Engin Hepileri ile evli olan Beyza Şekerci, oğlu Can’ı 2019 yılının Ekim ayında dünyaya getirmişti. Oyuncu, uzun süredir kariyerine ara vermiş durumda. Tatilde ise fit haliyle dikkat çeken Beyza Şekerci, hayatından memnun olduğun da sergiledi.

Beyza Şekerci, Mine Tugay ve Hazal Subaşı'dan gülümseten anlar! 9

Zalim İstanbul dizisi final yaptıktan sonra saçlarını kahverengiye boyayan Mine Tugay, uzun süre hayranlarından eleştiriler almıştı. Oyuncu, dün yaptığı açıklama ile yeniden kızıl saçlara döndü. Tatil fotoğrafıyla da göz dolduran Mine Tugay, yine binlerce iltifat aldı.

Beyza Şekerci, Mine Tugay ve Hazal Subaşı'dan gülümseten anlar! 10

Çukur dizisinde rol alan ve aynı dizideki Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşayan Hazal Subaşı da mutluluk saçıyor. Ünlü oyuncu, tatil fotoğrafını yayınladı ve bir hayli de keyifliydi. Oyuncunun gülüşüne takılı kalan hayranları ”

Beyza Şekerci, Mine Tugay ve Hazal Subaşı'dan gülümseten anlar! 11