Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’dan gönderilen ünlü oyuncu yeni projesi ile mest etti!

Mucize Doktor’dan gönderilen ünlü oyuncu yeni projesi ile mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin ilk sezonunda Kıvılcım karakteri ile yer alan Özge Özder, projede yer almaktan duyduğu memnuniyeti her seferinde dile getiren bir isimdi. Karantina döneminde yaptığı canlı yayınlarda dizi setine yeniden dönmek için sabırsızlandığını belirten oyuncu, Haziran ayında ortaya çıkan gerçek ile şoke oldu…

Sadece Özge Özder değil, dizinin hayranları da büyük şaşkınlık yaşadı. Çünkü 2. sezonda Kıvılcım karakteri yoktu ve Özge Özder, kendisinin de bilgisi dışında durumu basından öğrenmişti.

Özge Özder gibi hayranları da bu duruma çok üzüldü. Oyuncunun yeni sezonda ne yapacağı henüz belli değil. Ancak eşi Sinan Güleryüz ile müzik konusunda ilerleyeceği kesin… Özge Özder, instagram hesabından eşiyle birlikte yaptıkları düetin kısa bir bölümünü paylaştı.

Senle Ben isimli çalışmanın remix olarak hazırlanan yeni hali yakında izleyicilerle buluşacak. Yeni düzenlemenin kısa bölümü bile Özge Özder hayranlarını mest etmeye yetti. Oyuncunun sesine hayran kalan takipçileri, “Sesin ne kadar güzel” demekten kendilerini alamadı. Yakında yayınlanacak olan düet merak ve heyecanla bekleniyor.

Oyuncu, “Güneşli yaz günlerine biraz hareket katalım dedik” notuyla videoyu yayınladı.