Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Binnur Kaya, Kırmızı Oda başarısında ismi anılmayan o kişiye hakkını teslim etti!

Binnur Kaya, Kırmızı Oda başarısında ismi anılmayan o kişiye hakkını teslim etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Binnur Kaya, Cuma akşamları tv8 ekranında yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisiyle çok farklı bir dönüş yaptı. Komedi rolleri ile akıllara yazılan oyuncu, bir dram işinde yer alarak önemli bir fark ortaya koydu.

Kırmızı Oda dizisi de Türkiye’de ilk kez denenen bir format ve başarılı da oldu. Episode dergisine konuşan Binnur Kaya, bir risk aldığını en baştan bu yana biliyordu. Ancak bu riske değdi. Çünkü oyuncu adına Kırmızı Oda dizisi büyük bir kazanım oldu.

Binnur Kaya, aldığı riski çok iyi biliyordu ve “Sırf bu riskler için bile kabul ederdim bu işi” diyerek de ne kadar güçlü bir duruşu olduğunu ifade etti.

Kırmızı Oda dizisiyle ilgili değerlendirmeler yapan Binnur Kaya’nın yönetmen Cem Karcı için sözleri de oldukça anlamlı. Hercai dizisinin başarısında da arka plandaki en önemli kişilerden olan Cem Karcı, Kırmızı Oda’nın elde ettiği bu güzel sonuçlarda da önemli bir paya sahip.

Binnur Kaya, Kırmızı Oda başarısında ismi anılmayan o kişiye hakkını teslim etti! 7

İşte Binnur Kaya’nın açıklamaları: “Kırmızı Oda, bu türün bizdeki ilk örneği. Bir odada iki kişi konuşuyor, aralıksız yarım saat, kırk dakika konuşuyor. Psikiyatrist olarak seyircinin daha çok komedide gördüğü ve çoğunluğun öyle de görmek istediği bir oyuncu oynuyor. Bunlar hep risk. Sırf bu riskler için bile kabul ederdim bu işi…

Yaşanmış hikâyeler olması, projenin başında psikiyatrist doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun bulunması, TV8’in işlerinin arkasında duran bir kanal olması… Ve başlı başına bir sayfa açıp konuşmamız gereken yönetmen Cem Karcı… Bu dünyayı kuran, her şeyle tek tek ilgilenen harika insan Cem Karcı… Daha önce oynamadığım bir rol. Farklı bir kurgu. Başka bir ekip. Başka bir kanal. Bunların hepsi yeni deneyimler…”