Ana sayfa Sosyal Medya Bir Ada Masalı garipliği! Alp Navruz en yakın rakibine iki kat fark attı!

Bir Ada Masalı garipliği! Alp Navruz en yakın rakibine iki kat fark attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı isimli Star TV dizisinde başrolde yer alan Alp Navruz, partneri Ayça Ayşin Turan gibi sosyal medyanın en çok konuşulan erkek oyuncusu konumunda bulunuyor.

Medyatakip Merkezi’nin yaptığı araştırmaya göre sosyal medya platformlarında hakkında en çok ileti paylaşılan kadın oyuncu, Ayça Ayşin Turan olmuştu. Erkek oyuncular arasında ise Alp Navruz birincilik koltuğunda yer alıyor.

Ada Masalı dizisinin iki başrol oyuncusunun bu etkili çıkışları sosyal medyada ne kadar çok sevildiklerini gösteriyor. Ancak dizinin reytinglerinin düşük olması nedeniyle 25. bölümde final yapacağı gerçeği de ortada duruyor. Yani bu da gösteriyor ki, sosyal medyada ne kadar büyük destek gelirse gelsin, reytinglere bunun etkisi yok. Bu da garip bir durumu gözler önüne seriyor.

Alp Navruz, yapılan araştırmada 3 milyon ileti ile hakkında en çok konuşulan erkek oyuncu oldu. Oyuncu en yakın rakibi olan Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran’a ise iki kat fark atmış durumda.

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisiyle çok öne çıktı ve 1 milyon 400 bin ileti ile ikinci durumda bulunuyor.

Teşkilat dizisinde Serdar olarak izlediğimiz Çağlar Ertuğrul ise listenin üçüncü sırasında ve 1 milyon 200 bin ileti ile bu noktada bulunuyor.

İşte listede yer alan ilk 10 isim:

Bir Ada Masalı garipliği! Alp Navruz en yakın rakibine iki kat fark attı! 7