Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Ayşin Turan elinden geleni yapıyor ama reytingler baş belası olmaya devam ediyor

Ayça Ayşin Turan elinden geleni yapıyor ama reytingler baş belası olmaya devam ediyor

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ayça Ayşin Turan, Kader Bağları isimli yeni dizi projesi ile Fox TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşuyor.

Serkan Çayoğlu ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, yine etkili bir hikaye ile hayranlarının karşısına çıktı. Ancak dizinin 3 bölümü geride kalmasına rağmen, reyting sonuçları pek de iyi gelmiyor.

Ortalama oranlara uzak bir noktada bulunan Kader Bağları dizisi yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarından büyük destek buluyor ama, yerli izleyicilerin ekran başına geçip diziyi seyretme konusunda çok da istekli olmadığını görmekteyiz.

Ayça Ayşin Turan hem özel hayatı hem de iş yaşamı ile gündemde kalmaya devam ediyor. Sosyal medyada hayranlarının yakın takibinde olan oyuncu, yer aldığı projelerin kendisini duygusal olarak ne kadar çok etkilediğinden bahsetti.

Senaristlerin yazdıkları hikayelerdeki karakterlerin günlük hayatta yaşayan insanları anlattığını ifade eden ünlü oyuncu, kağıt üstünde bazen bu karakterlerin uç noktada gibi gözükebileceğine değindi.

Ayça Ayşin Turan, düşüncelerini şu sözlerle ortaya koydu: “Okuduğumuz senaryolar her ne kadar kağıt üzerinde ve uç karakterler olarak görünse de aslında oradaki karakterler, gündelik hayatımızda bizimle yaşayan insanlar. Hatta bazı karakterlerde kendinden de bir parça bulabiliyorsun. ‘Senaristin yazdığı karakter bunu neden yapıyor? Ben olsam bu karakterin yerine ne yapardım?’ diye empati kurmayı seviyorum.”

Ayça Ayşin Turan elinden geleni yapıyor ama reytingler baş belası olmaya devam ediyor 7

Ünlü oyuncu kağıt üstünde uç karakter olarak görünen kişilerin gerçek hayatta iz düşümü olan gerçek insanları tarif ettiğini belirterek, aslında dizilerin hayatın kendisi olduğunu da söylemiş oluyor.

Her zaman dizilerdeki senaryoların gerçek hayatın içinden alınmış olsa bile izleyiciyi yeterince cezbedemediğini de Kader Bağları dizisinin düşük gelen reytinglerinden anlaşılabiliyor.