Ana sayfa Sosyal Medya Kader Bağları’nda buluşan Ayça Ayşin Turan da Serkan Çayoğlu da partnerinden çok memnun!

Kader Bağları’nda buluşan Ayça Ayşin Turan da Serkan Çayoğlu da partnerinden çok memnun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Karadağ’da başlayan Kader Bağları dizisinin çekimleri daha sonra İzmir ve Şarköy’de devam etti. Fragmanları ile izleyicileri etkileyen dizinin ilk bölümü 30 Eylül Cumartesi akşamı yayınlandı, ancak reytingler beklentilerin altında geldi.

Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için yapılan büyük hazırlıklar ve sette verilen büyük emeklerin karşılığı olan reytingler ilk bölümde sağlanamadı. Ekip ise yeni bölümlerde daha iyi izlenme oranlarının yakalanacağı düşüncesine sahip.

Başrol çiftinin uyumu ve yüksek enerjisi ile çok dikkat çeken Kader Bağları dizisi, Cumartesi akşamları hem Gönül Dağı hem de Kardeşlerim dizisi ile yarışmak durumunda. Her iki yapım da 4. sezonlarını yaşıyor ve sadık izleyici kitlesi tarafından destekleniyor.

Böyle bir ortamda Kader Bağları dizisinin işinin hiç de kolay olmadığı ortada. Ancak diziye verilen emeklere bakıldığı zaman da ortada büyük bir çaba var.

Ayça Ayşin Turan, “Hikaye, senaryo masal gibiydi. Orada o masalın gerçekleştiğini gördük. Masal gibi bir süreç geçirdik” diyerek Karadağ günlerinin büyüleyici olduğunu anlattı.

Serkan Çayoğlu da Karadağ çekimlerinden çok etkilendiğini ve çok keyif aldığını ifade etti. Oyuncu, “Gerçekten büyüleyici yerlerdi, tam bizim hikayemize uygun yerlerdi” dedi.

İzmir ve Şarköy’de de çekimlerin güzel geçtiğini anlatan Serkan Çayoğlu, “Genel olarak çok keyifli ve güzel bir süreç. 2 aydır setteyiz. İki ay önce ne yaptığımızı hatırlamakta da zorlanıyoruz. Keyifli zaman geçirdik, çok da güzel paslaşmalarımız oldu. Ben seyirciye bunun geçeceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Ayça Ayşin Turan partneri Serkan Çayoğlu ile bir arada aynı projede yer almanın kendisi için büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

Partneri için “10 numara” ifadesini kullanan Ayça Ayşin Turan, şu sözleriyle dikkat çekti: “O kadar mutlu ve o kadar şanslıyım ki Serkan ile çalıştığım için. Şahaneyiz, çok güzel bir ekip olduk. Tam anlamıyla hepimiz çok uyumlu, çok mutlu bir ekibiz.”

Serkan Çayoğlu, böyle iyi bir ekip olmanın altında özel bir çaba olmadığını ve herkesin kendisi olduğunu, ortaya da bu kadar güzel bir çalışma ortamının çıktığını söyledi.

Çayoğlu, “Çok güzel bir enerji oldu. Hem ekip hem Ayça ile ikimiz. Eğer bu ekrana yansımıyor ise ben bu işi bilmiyorumdur” diyerek iyi bir dizi çifti olmayı başardıklarını söyledi.