Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’a destek büyük, Kader Bağları projesine ilgi az!

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan’a destek büyük, Kader Bağları projesine ilgi az!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya ortamına bakıldığı zaman Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan hayranlarının çılgınlık boyutuna varan desteklerini görmeniz mümkün. İki oyuncunun aynı seti paylaşması, iyi bir dizi çifti olarak öne çıkması sosyal medyanın gücünü arkalarına almalarını sağladı.

Kader Bağları isimli Fox TV dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkan ikili hem canlandırdıkları Sevda ve Kerem karakterleri ile hem de birbirlerine çok iyi uyum sağlamalarıyla izleyicinin gönlünü kazandı.

Kader Bağları dizi projesi ise Cumartesi rekabetinde düşük gelen reytingleri ile ne yazık ki, beklentilerin altında kaldı. Çok daha yüksek reyting oranları hedeflenirken, düşük gelen sonuçlar ilk iki bölümde ekibin moralinin bozulmasına neden oldu.

Sette yoğun bir şekilde çalışmakta olan Kader Bağları dizisi için 3. bölüm kritik olacak. 14 Ekim Cumartesi akşamı bakalım izleyiciler diziye ilgi gösterecek mi?

En azından sosyal medyada güçlü bir destek bulan dizinin reytinglerde de iyi sonuçlar almaya başlaması gelecek adına iyi olacaktır. Şayet Kader Bağları dizisi düşük reytingler ile yola devam edecek olur ise, Fox TV’nin böyle güçlü başrolleri bulunan ve hikayesi de ilgi çekici olan projeyi sürdürme konusunda motivasyonu azalabilir.

Peki dizinin 3. yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor? İşte detaylar: Sipahioğulları ailesi, Kerem’in aşık olduğu kadının Sevda olduğunu öğrenince büyük şok yaşar. Sevda için büyük mücadele veren Kerem, onu tekrar kazanmanın yollarını ararken, malikaneye sıkışan ve gitmek isteyen Sevda yüreğine söz geçirebilecek midir?

Kerem’i kaybetmenin eşiğinde olan Rana, Nüzhet’e karşı ilk defa dişlerini gösterirken, Hayatını alt üst edecek sırların ortaya çıkma korkusu Nüzhet’e büyük bir hata yaptırır. Bu hata Nüzhet’i ve Sipahioğulları ailesini dönüşü olmayan bir yola sürükler.