Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu’nun yurt dışındaki hayranları Kader Bağları dizisinin kurtarıcısı olabilir!

Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu’nun yurt dışındaki hayranları Kader Bağları dizisinin kurtarıcısı olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de Cumartesi akşamları Gönül Dağı ve Kardeşlerim gibi çok sevilen iki dizinin yanında bir başka dizinin daha iyi reytingler alması o kadar kolay değil. İşte böyle zorlu bir göreve soyunan Kader Bağları dizisinin ekibinin çok çalışması şart.

Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu ikilisi de ellerinden gelenin en iyisini yapmak için ekip arkadaşları ile birlikte sette yoğun bir çalışma yürütüyor.

Yurt dışı satışlarının Grapes of Love ismi ile yapılacağı ortaya çıkan Kader Bağları dizi projesinin en büyük ilgiyi de yurt dışında görmekte olduğunu sosyal medyadan anlayabilirsiniz.

Farklı ülkelerde ve farklı kültürlerde yaşayan ama Türk dizilerine de büyük hayranlık duyan kitlenin son dönemde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu ikilisinin aynı projede buluşmasının etkisiyle Kader Bağları dizisine yönelik ilgisinin olduğunu paylaşımlardan anlayabiliyoruz.

Yoğun şekilde iki genç oyuncuyu destekleyen yabancı dizi hayranları Grapes of Love ismi ile yurt dışına satışına başlanan Kader Bağları projesini ayakta tutmayı başarabilir.

Geçen sezon benzer durumu hem Akın Akınözü’nün Tuzak isimli dizisinde yaşamıştık. Oyuncunun hayranlarının da etkisiyle yurt dışı satışları çok iyi olan Tuzak dizisi 26 bölümü tamamlayabilmişti. Oysa ki dizinin reytingleri Türkiye’de ekranda kalmayı sağlayabilecek bir düzeyde değildi.

Yine geçen sezon Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolünde yer aldığı Gecenin Ucunda dizisinin de yurt dışı başarısı ile ayakta kaldığını ve Star TV’nin diziyi 26. bölüme kadar sürdürme kararlılığı sergilediğini söylemek gerekiyor.

İşte Kader Bağları dizisi projesinin ilk bölüm reytingleri hayal kırıklığı şeklinde gerçekleşince birçok izleyicinin morali bozuldu. Ancak yabancı dizi hayranlarının projeye olan yoğun ilgisi Fox TV’nin kararlarında etkili olabilir.

Dizinin 2’li oranlarda gerçekleşen reytinglerini önümüzdeki haftalarda artırması da kimseyi şaşırtmayacaktır.