Ana sayfa Dizi Haberleri Kader Bağları dizisinin finali kesinleşti, yabancı dizi hayranları isyan etti!

Kader Bağları dizisinin finali kesinleşti, yabancı dizi hayranları isyan etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kader Bağları isimli Fox TV dizisinin 5. bölümü ile birlikte final yapacağı resmen duyuruldu. Dizinin 28 Ekim Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan final bölümünün fragmanı yayınlandı.

Serkan Çayoğlu ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı bir aşk dizisinin nasıl olup da bu kadar kısa sürede ekrandan silinecek olduğu gerçeğine birçok dizi hayranının alışması kolay değil.

Bir de yurt dışında bu iki oyuncunun projelerini heyecanla bekleyen, uzun süredir sosyal medyada paylaşımlar yaparak destek olan yabancı dizi hayranları var ki, onlar için de Kader Bağları dizisinin durumu tam bir hayal kırıklığı oldu.

Kiraz Mevsimi dizisi ile birlikte milyonlarca izleyicinin hayranlığını kazanan Serkan Çayoğlu, yurt dışında en beğenilen ve yakından takip edilen Türk oyuncuların başında geliyor.

Ayça Ayşin Turan’ın da son yıllarda çok geniş bir hayran kitlesine hitap ettiğini ve ikilinin Kader Bağları dizisinin başrolü olarak çok güzel bir enerji yaydığını da herkes söylüyor.

Ancak dizinin hikayesi yerli izleyiciler tarafından yeterince takdir görmedi. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi çok düşük reytingler alınca da Fox TV adına erken final kararı almak hiç de zor olmadı.

Kanal yetkililerinin yıllardır yaptıkları ve birçok izleyicinin gönül kırıklıkları ile dolu olan erken final hikayelerine bir yenisi daha eklenmiş oluyor.

28 Ekim Cumartesi akşamı Kader Bağları dizisinin 5. ve final bölümü yayınlanacak. Yurt dışında diziden yeni ve güzel gelişmeler bekleyenler için sarsıcı bir gelişme ama reytinglerin aslı belirleyici olduğunu hatırlatan da bir olay yaşanıyor.

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan hayranlarının bu erken final ile bozulan moralleri, ancak iki genç oyuncunun yeni projelerle setlere dönmesi ile düzelebilecektir.

Sosyal medyada da çok sayıda izleyicinin dizi için alınan erken final kararına tepki gösterdiğini, yurt dışında da geniş bir izleyici kitlesinin bu duruma anlam veremediğini ve bunu da yorumlarına yansıttığını gözlemlemekteyiz.