Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan hayranları için erken final beklenmedik bir şok!

Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan hayranları için erken final beklenmedik bir şok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin dünya çapında başarılı sonuçlar almaya devam ettiği bir dönemde Serkan Çayoğlu gibi yurt dışında çok geniş bir hayran kitlesi bulunan, Türkiye’de ismi en çok konuşulan isimler arasında yer alan bir isim başrolde yer alıyor. Aynı şekilde son dönemin başarılı kadın oyuncuları arasında gösterilen, Karagül dizisinden sonra müthiş bir çıkış yapan ve geniş bir hayran kitlesini etkileyen Ayça Ayşin Turan da bir diğer başrol olarak yer alıyor.

Kader Bağları isimli Fox TV dizisinde böyle güçlü iki ismin bir araya gelmesi ile oluşan sezonun en dikkat çeken dizi çiftlerinden birisinin yer aldığı hikaye nasıl olur da erken final yapacak duruma gelir?

Cumartesi akşamları yayınlanan dizinin reytingleri iyi gelmiyordu ve ilk 3 bölümün sonuçları ne yazık ki Fox TV’nin projeyi uzun süre devam ettirmesini sağlayacak ölçüde değildi.

Son gelen bilgilere göre de Kader Bağları dizisi için 5. bölüm erken final olarak konuşuluyor. Cumartesi rekabetinde reyting elde etmekte zorlanan dizinin yarattığı hayal kırıklığı Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan hayranlarını bir hayli olumsuz etkiledi.

İkilinin bir dizide buluşması, sezonun en başarılı dizi çiftlerinden birisi olma ihtimali konuşulurken, Kader Bağları dizi projesinin vedaya hazırlanması büyük bir hayal kırıklığı olarak gözüküyor.

İki genç oyuncu yollarına yeni projelerle devam edecektir ama onların yarattığı bu sinerji ve güçlü uyumun bir başka projede daha bir araya gelmelerini sağlaması da pek kolay olmayacaktır.