Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Alp Navruz şanssızlığı! Elimi Bırakma hallerine geri döndü, tekrara düştü!

Bir Alp Navruz şanssızlığı! Elimi Bırakma hallerine geri döndü, tekrara düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında sevilen dizi Elimi Bırakma büyük bir ilgi ile takip edildi. 22 Temmuz 2018 ile 24 Aralık 2019 tarihleri arasında yayınlanan dizi, toplam 59 bölüm sürdü. Alp Navruz ve Alina Boz’un başrollerinde yer aldığı dizi, birçok kişinin aklında takılı kaldı.

Cenk ve Azra karakterlerinin hikayesi o kadar derin ve o kadar safta ki, bir de sürekli ayrılıklar ve aralarına giren onca sorun, Elimi Bırakma dizisini izleyenlere birçok kez gözyaşı döktürdü… Sıcacak bir yapım olarak ve iki güçlü oyuncunun başarılı performansları ile göz dolduran Elimi Bırakma, biteli fazla olmadı.

Alp Navruz, bu diziden hemen sonra Zümrüdüanka’ya başladı… Cenk karakterinden sonra Serhat ile farklı bir imajla hayranlarının karşısına çıkan oyuncu, yeni dizisinde adeta kendisini tekrarlamaya başladı.

Elimi Bırakma dizisinde de Cenk, birçok sorunla boğuşur ve bu sorunların arasında çırpınırdı. Aynı durum Zümrüdüanka dizisinde de başına geldi.

Elimi Bırakma’da Azra ile Cenk bir türlü gün yüzü göremezdi. Şimdi de Zümrüt ile Serhat aynı durumu yaşıyor.

Alp Navruz’un canlandırdığı iki karakter de sürekli olarak sevdiklerine kavuşamama durumu yaşıyor. Oyuncu, sergiledi bu rollerde bir türlü aşklarını yaşayamayan adamlara temas ediyor. Hikaye anlatımı da birbirine yakın olunca sanki Alp Navruz, hep aynı adama hayat veriyormuş gibi bir durumun içine sürüklendi.

Bir Alp Navruz şanssızlığı! Elimi Bırakma hallerine geri döndü, tekrara düştü! 3

Alp Navruz çok iyi bir oyuncu. Fazilet Hanım ve kızları dizisindeki Sinan ile birlikte başlayan müthiş bir dizi çıkışı da var. Kariyer basamaklarını çok sağlam adımlarla atıyor.

Ancak Elimi Bırakma’daki Cenk ile Zümrüdüanka’daki Serhat karakterleri birbirlerine o kadar benzemeye başladı ki, Alp Navruz’un tepkileri de mimikleri de performansı da birbirini tekrar ediyormuş gibi oldu…