Ana sayfa Dizi Fragmanları Ceren Yılmaz’a helal olsun! İzleyicinin yağları eridi! Zümrüdüanka’da yeni dönem!

Ceren Yılmaz’a helal olsun! İzleyicinin yağları eridi! Zümrüdüanka’da yeni dönem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Zümrüdüanka dizisinin ikinci sezonu devam ediyor. Reytinglerde her ne kadar ilk sezonun başarılı performansını bulamasa da Fox TV dizisinin hikayesinin daha da heyecanlı hale geldiği net… Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin başarılı performansı ile izleyicilerden ilgi görmeye devam eden Zümrüdüanka’da dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.

Zümrüt, yavaş yavaş geçmişte neler olduğunu hatırlamaya başlıyor. Bu da Ceren Yılmaz’ın dizide daha da etkili bir konuma gelmesini sağladı. Oyuncunun performansı da ilk başladığı noktadan çok ileriye gitti. Zümrüt karakterindeki etkili oyunculuğu ile Ceren Yılmaz, artık eleştirilen değil alkışlanan bir isim oldu.

Serhat ile Zümrüt’ün ayrılığı o kadar kolay bitecek gibi değil. İzleyiciler de bu hesaplaşmanın nereye varacağını heyecanla bekliyor. Zümrüt, kendisine çarpan kişinin Abbas olduğunu hatırlıyor. Bir başka hesaplaşma da o noktada yaşanacak. Fragmanda detayları bulabilirsiniz.

Zümrüt, artık o konakta yaşamaya devam etseydi izleyiciler bu duruma çok kızacaktı. Bu durumu gurursuzluk olarak nitelendiren izleyiciler, Zümrüt’ün konağı terk etmesine çok sevindi.

14. bölümde görüldü ki, Zümrüt, evden ayrılıyor… Bu da önemli bir detay. Yani Zümrüdüanka dizisinin 14. yeni bölümü yeni gelişmelerle daha da dikkat çekecektir.

İşte 10 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan dizinin 14. bölüm fragmanı: