Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı dizisinde İbrahim Komiser ile Pamir Pekin rüzgarı esecek!

Bir Annenin Günahı dizisinde İbrahim Komiser ile Pamir Pekin rüzgarı esecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle 21 Kasım Cumartesi akşamı ilk bölümü ile buluşacak olan bir Annenin Günahı dizisinde önemli isimler buluştu. Özge Özberk ve Musa Uzunlar’ın buluştuğu dizide ayrıca Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay ve Simay Barlas ile birlikte Pamir Pekin de başrolde yer alıyor.

2007 yılından bu yana izleyicilerin karşısına farklı roller çıkan Pamir Pekin, Parmaklıklar Ardında’ki Mert karakteri ile dikkat çekmişti. Lale Devri dizisinde Cansel, Muhteşem Yüzyı’da Elkas Mirza ve Gönül İşleri’nde de Komiser Kemal olarak izlemiştik.

İlişki Durumu Karışık dizisinin Murat’ı ve Hayat Şarkısı’nın da Hazer’i oldu. Pamir Pekin en son 2018 yılında kısa süren Yuvamdaki Düşman dizisinden bu yana setlerden uzaktaydı. Ünlü oyuncu 2 yıl aradan sonra bir Kanal D dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Bir Annenin Günahı’nda Pamir Pekin’in oynadığı karakter olan İbrahim Komiseri tanıyalım!

İBRAHİM KOMİSER

Suna’nın yaşadığı mahalledeki emniyette görevli komiserdir. Yakışıklı, zeki, olgun, az konuşan, karizmatik bir adamdır.

Hayatının kırılmasını yıllar önce bir görev sırasında kendi gibi polis olan karısının bir trafik çevirmesinde öldürülmesiyle yaşamıştır. Hayatını hem işine hem de karısından yadigar kalan iki küçük çocuğuna adamıştır.

İbrahim, Suna’ya ilk gördüğü andan itibaren temiz bir aşk beslemektedir. Suna’ya duygularını açıp hayatın yükünü beraber omuzlamak istediğini söyleyeceği uygun anı bekler.