Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna’nın set halleri güldürdü!

Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna’nın set halleri güldürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Perşembe akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Mucize Doktor dizisi, başarılı ikinci sezon performansı ile parmak ısırtmaya devam ediyor. Tüm kategorilerde 7-8 reytingler elde edebilen dizi, geçen sezona göre bir miktar izleyici kaybına uğramış olsa da yine de sezonun başarılı yapımlarından birisi…

Dizinin setinde ise neşeli anlar yaşanıyor. Yoğun geçen çekimlerde tüm ekibin mutlu halleri ise kamera arkası görüntülerine yansıdı. Dizinin youtube kanalından da bu görüntüler yayınlanmaya devam ediyor.

Mucize Doktor dizisinin setinden paylaşılan kamera arkası görüntülerinde Nazlı karakterine hayat veren Sinem Ünsal’ın neşeli hallerini görebilirsiniz.

Onur Tuna’nın biraz şekerleme yaptığı görüntülerin yanı sıra, Ali Vefa karakterinde mucizeler yaratan Taner Ölmez de bir hayli keyifli görünüyor… Kadın oyuncuların makyajı ise ayrı bir eğlence alanı olarak kulisin diğer detaylarından…

Set ekibinin iç içe olduğu anlarda maskelerin kimi zaman takılı olduğu, kimi zaman ise olmadığı da görülüyor.

Dizinin setinden neşeli anları ve yoğun tempoyu ve oyuncuların çekimler dışında neler yaptığını bu videolarda bulabilirsiniz.