Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Annenin Günahı dizisinde Simay Barlas – Mert Yazıcıoğlu sempatisi!

Bir Annenin Günahı dizisinde Simay Barlas – Mert Yazıcıoğlu sempatisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı, ilk iki bölümü ile reytinglerde pek de iyi sınav veremedi. Dizinin klişe olarak tanımlanan bir hikayesi olduğu eleştirileri yapılıyor. Ayrıca oyunculuk performanslarına yönelik de bazı eleştiriler var. Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas ise fena bir dizi çifti olmadı. İzleyiciler bu iki ismin Yağmur ve Yusuf karakterleriyle ekrana yansımasından memnun.

Bir Annenin Günahı dizisinin 3. yeni bölümü 5 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde önemli gelişmlere yaşanacak. Hem Suna cephesinde yeni sorunlar ortaya çıkıyor hem de Yağmur ve Yusuf adına zorlu günler başlıyor…

Yeni bölümde Suna’nın korktuğu başına geliyor! Suna en çok korktuğu şey ile karşı karşıya kalıyor. Bir tarafta oğlu bir tarafta işlediği suç! Suna ne yapacak? Nasıl bir hamlede bulunacak?

Yağmur ve Yusuf arasındaki gerginlik son bulacak mı? Yusuf ve Yağmur arasındaki gerginlik tırmanıyor. Yusuf, Yağmur’u ikna edebilecek mi? Babası Sadri’nin ölümü Yağmur’u derinden etkiliyor! Dizinin 3.bölüm 3. fragmanında da Yağmur – Yusuf sahnesi dikkat çekiyor.

Peki dizinin yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar: Yusuf mezun olduktan sonra stajını yapmak üzere bir avukatlık bürosunda işe başlar. Ancak aldığı her davayı kazanması ile ünlü patronu avukat Tuna zor bir kadındır. Ne kadar zor olursa olsun Yusuf, avukat Tuna’yı, Bekir’in davasını alması için ikna eder.

Yusuf’un gerçekleri ortaya çıkarmak uğruna, Bekir’in suçsuzluğunu ispat edip onu kurtarmak için gösterdiği çaba, Suna’yı giderek daralan bir çemberin için hapsederken, Yağmur’la aralarına yıkılması imkansız gibi duran bir duvar örecektir. Yusuf, Yağmur’la aralarındaki duvarı yıkıp gerçek katili bulmak için çıktığı bu yolda adım adım annesi Suna’ya yaklaştığından habersizdir.

Diğer yanda Bekir’in, görülen duruşmada söyledikleri ise, Sadri Güngör cinayeti ile ilgili soruşturmayı bambaşka bir yöne çevirecektir.