Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı dizisinin yayın günü ve tarihi belli oldu!

Bir Annenin Günahı dizisinin yayın günü ve tarihi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Bir Annenin Günahı başlıyor… Dizinin yayın günü Cumartesi olarak belirlendi. 21 Kasım Cumartesi akşamı dizinin ilk bölümünü izleyebilirsiniz.

Filipinler’de reyting rekorları kıran “A Mother’s Guilt” dizisinden uyarlanan “Bir Annenin Günahı”nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor. Etkileyici bir hikayeye sahip olan dizi, önceki ay final yapan Çatı Katı Aşk dizisinin yerine başlayacak.

Kuzey Yıldızı, Gönül Dağı, Zümrüdüanka dizilerine rakip olan Kanal D, bakalım Bir Annenin Günahı ile izleyicileri kendisine çekmeyi başarabilecek mi? Mert Yazıcıoğlu ve Simay Barlas hayranları da diziyi merakla bekliyor. İki genç ismin takipçileri sosyal medyada diziyle ilgili olumlu yorumlarıyla dikkat çekiyor.

Bir annenin oğlunu kurtarabilmek adına, hayatından vazgeçmiş bir adamı öldürmesi ve sonra o adamın da hayalet olarak hikayede yer almaya devam etmesi üzerinden dizinin ilgi çekeceği kesin… Barış Manço’nun sesinin de yer aldığı fragmana ilgi de büyük oldu. Musa Uzunlar ve Özge Özberk’in de oyunculuk yetenekleri ile izleyicileri bir hayli etkileyeceği fragmanlardan bile anlaşılıyor.

Bir Annenin Günahı 21 Kasım Cumartesi 20.00’da Kanal D’de başlıyor! İşte dizinin 1. bölümünden 3. fragman: