Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Annenin Günahı herkesi fena şaşırttı! Mert Yazıcıoğlu bambaşka dönüyor!

Bir Annenin Günahı herkesi fena şaşırttı! Mert Yazıcıoğlu bambaşka dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Mart ayında çekimleri başlayan ve Fox TV’de yayınlanan Bir Annenin Günahı isimli dizinin pandemi sonrası iptal edildiğine yönelik bilgiler vardı. Ancak dizi için Kanal D ile anlaşma yapıldı. Dizinin ilk fragmanı da yayınlandı.

Filipinler’de reyting rekorları kıran “A Mother’s Guilt” dizisinden uyarlanan “Bir Annenin Günahı” isimli dizinin fragmanı çok etkileyiciydi… İzleyiciler adeta ters köşe oldu. Dizinin müzikleri de daha ilk andan dikkat çekti. Başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin’in paylaştığını hemen hatırlatalım.

Bir Anenin Günahı dizisi için Mehmet Aslantuğ ile anlaşma yapılmıştı ama usta oyuncu yapımda yer almayacağını duyurdu. Musa Uzunlar da dizide yeni erkek başrol olarak yer aldı. Dizide Mert Yazıcıoğlu’nun etkili performansını daha ilk görüntülerde bile görebiliyoruz…

Çok etkileyici bir hayat öyküsü anlatılacak. Bir Annenin Günahı dizisinin ne zaman izleyicilerle buluşacağı henüz netleşmedi. Ancak yakında Kanal D’de izleyebileceğinizi belirtelim. İşte diziden ilk fragman:

Fragmanda yer alan şu sözler de çok dikkat çekti:

– Konu: Suç ve fail! Bir kadın, bir suç işler, birini öldürür! Sizce kadın olması suçun tanımını değiştirir mi?

– Kadının anne olup olmamasına göre değişir hocam! Ayrıca sosyolojik şartlar verilecek olan kararı etkiler; yani, etkilemeli! Suçu yaratan toplumsal sebepleri göz ardı edersek, bu sadece üstünlerin hukuku olur! Yani yasal mıdır? Evet! Adil midir? Tartışılır!