Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı’nda Özge Özberk’ten daha ilk bölümde itiraf geldi

Bir Annenin Günahı’nda Özge Özberk’ten daha ilk bölümde itiraf geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D ekranında Bir Annenin Günahı isimli dizi, 21 Kasım Cumartesi yani bu akşam yayınlandı. İlk bölüm öncesinde fragmanlar büyük beğeni toplamıştı. Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Emre Kınay ve Pamir Pekin’in başrollerinde yer aldığı dizi, Filipin A Mother’s Guilt uyarlaması olarak hazırlandı.

Dizide Suna karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özberk, yeniden ekrana dönmenin mutluluğu içindeydi… Yayın öncesinde oyuncu, “Kalbimizin attığı, çok heyecanlandığımız bir proje. Tam gaz devam ediyoruz. Birinci bölümümüz yayınlanacak. İnanılmaz heyecanlıyız” diye konuştu.

Dizinin çok güzel bir hikayesi olduğunu anlatan Özberk, “Benim inanılmaz içime sinen bir hikaye. Bir anne – oğul dramı aslında. Ben de ilk teaser’ı seyrettikten sonra, ikinci ve üçüncüyü özellikle Barış Manço imzalı Dönence ile inanılmaz güzel tepkiler aldı. Bizi çok güzel yansıttı aslında. Bir dönencenin içinde sunan tam hikaye ile çok örtüştü” diye konuştu.

Üç çocuğu ile birlikte hayatta tutunmaya çalışan güçlü bir kadını canlandırdığını belirten Özge Özberk, Suna karakterinin en büyük zaafının ise büyük oğlu olduğunu belirtti. Suna karakterinin, Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı Yusuf karakterinin başına gelen talihsizlik sonrası onu hayatta tutmaya çalıştığını belirten oyuncu, annenin bunun karşılığında da büyük bir bedel ödediğini anlattı.

Suna’nın hikaye boyuncu vicdanı ile hesaplaşmasını da izleyeceğimizi anlatan oyuncu, karakterin yaşadığı ikilemden çok etkilendiğini belirtti. Yaşadığı bir suçla, vicdanı arasında bocalama yaşayan Suna karakterinin bir annenin düşeceği en kötü durumda olduğunu anlattı.

Dizide karakteri canlandırırken zorlandığını da itiraf eden ünlü oyuncu, karakterinin yaşadığı ikilemden çok etkilendi.

Çocuklarını kaybetme ile vicdanı arasında sıkışan Suna için Özberk, “Hakikaten bıçak sırtı bir konu. Bu ikilemde olmak beni çok zorladı” diye konuştu.