Ana sayfa Sosyal Medya Bir atv dizisi daha adım adım finale yaklaştı!

Bir atv dizisi daha adım adım finale yaklaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında final yapan dizilere yakında bir yenisi daha eklenecek. Geçtiğimiz hafta Hercai dizisi 3. sezonuyla birlikte ekranlara veda etti. Bu sezon Maria ile Mustafa dizisi de atv ekranında yeterince izleyici bulamadığı için yayından kaldırılmıştı. Yaz aylarında ise Gençliğim Eyvah dizisi ekrana gelmiş ve sezon başladıktan sonra bu dizi de düşük reytingleri nedeniyle final yapmıştı.

Diziler konusunda bu sezonun şanslı kanallarından olan atv, iyi sonuçlar almaya ve sürükleyici hikayelerle izleyicileri ekranında tutmaya devam ediyor. 1 Ocak 2021 tarihinde başlayan Akıncı dizisi ise kanalın büyük yatırım yaptığı ama istediğini alamadığı bir proje oldu.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı fantastik kahramanlık hikayesi olan Akıncı’nın sonuna doğru geliyoruz. 18 bölümü yayınlanan dizi, dün akşam yine ekrandaydı ve düşük reytingler alarak günü tamamladı.

Bir atv dizisi daha adım adım finale yaklaştı! 7

atv’nin reytingleri başladığından bu yana bir türlü düzelmeyen Akıncı dizisine verdiği güçlü destek de takdir edilmeli. Birçok kanal benzer reytinglere sahip dizilerini hemen yayından kaldırırken, atv ciddi bir sabır sergiledi.

Akıncı dizisi 2 bölüm sonra final yapacak. 20.bölümü ile yayından kalkacak olan dizi herhangi bir yayın aksaması olmaz ise 14 Mayıs Cuma günü final bölümü ile ekranlardan ayrılacak.

Şükrü Özyıldız ise bu proje daha bitmeden yeni projesi için anlaşma yapı bile… Özyıldız, yaz aylarında Demet Özdemir ile birlikte Aşk Taktikleri isimli sinema filminin çekimlerinde yerini alacak.

İşte Akıncı dizisinin 7 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 19. bölümünden ilk fragman: