Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Sergen’in tedavisinde yeni bir gelişme var!

Burak Sergen’in tedavisinde yeni bir gelişme var!

tarafından ker_def

Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterine hayat veren ünlü oyuncu Burak Sergen’in sette koronavirüse yakalandığı önceki hafta ortaya çıkmıştı. Dizide ayrıca bir diğer başrol oyuncusu Melis Sezen de virüse yakalandı. Melis Sezen, hastalığı ayakta atlattı ve işinin başına geri döndü.

Ancak Burak Sergen, genç oyuncu kadar şanslı değildi… Koronavirüsten ciddi şekilde etkilenen usta oyuncu, daha ilk anlarda hastaneye kaldırılmıştı. Yoğun bakıma alınan Sergen, entübe edildi ve tedavisine de hastanede devam ediliyor.

Burak Sergen’in tedavi süreci ile ilgili hayranları da neler olduğunu merak ediyor. Usta oyuncunun normal odaya alınması bekleniyordu. Ancak ateşinin yüksek çıktığı belirtiliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre doktorlar bu hafta normal odaya almayı düşündükleri ünlü oyuncunun ateşi yükselince mevcut tedaviye devam kararı alındığını duyurdu.

Uyandırıldıktan sonra ateşinin yükselmesi üzerine alınan bu karar sonrasında ünlü oyuncunun yoğun bakımda tedavi sürecine devam edildiği belirtiliyor.