Ana sayfa TV Programları Bir Demet Tiyatro, 13 Haziran Cumartesi ilk bölümüyle Star TV’de

Bir Demet Tiyatro, 13 Haziran Cumartesi ilk bölümüyle Star TV’de

tarafından ker_def

Bir döneme damga vuran ve en çok izlenen komedi programlarının başında gelen “Bir Demet Tiyatro”, 20 yıl önce yayınlanan bölümleriyle yeniden seyirci karşısında. Türkiye’nin ilk seyircili “sitcom”u ve en uzun soluklu televizyon dizisi olan “Bir Demet Tiyatro”, tekrar bölümleriyle her Cumartesi ve Pazar, Star TV’de…

‘ÇITIR AİLESİ’ GERİ DÖNÜYOR! Orta sınıf Çıtır Ailesi ve çevresindekilerin başından geçen olaylar, seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Yayınlandığı dönem büyük ilgi gören ve yedi yıl boyunca ekranlarda kalan proje, yeniden ilgi odağı haline gelecek. Her biri birbirinden komik hikayelerinin anlatıldığı “Bir Demet Tiyatro”, hem nostalji yaşatacak hem de kahkaha fırtınası estirecek.

Bir Demet Tiyatro, 13 Haziran Cumartesi ilk bölümüyle Star TV'de 7

USTA OYUNCU KADROSU: “Bir Demet Tiyatro”, Mükremin Abi (Yılmaz Erdoğan), Lütfiye Çıtır (Demet Akbağ) ve bugün hayatta olan, olmayan her biri mesleğinin üstadı oyuncu kadrosu ile yeniden gönüllerde taht kuracak.

Kadroda; Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Ozan Uygun, Engin Günaydın, Birsu Demir, Zerrin Sümer, Serhat Özcan, Erdal Tosun, Deniz Özerman, Altan Erkekli, Şebnem Dönmez, Özge Özberk, Ata Demirer ve Pelin Körmükçü gibi usta isimler bulunuyor.

“Bir Demet Tiyatro”, 13 Haziran’dan itibaren her Cumartesi ve Pazar Star TV’de!