Ana sayfa Sosyal Medya Söz dizisinde rol alan Tolga Sarıtaş ve Genco Özak, ayrılmaz ikili!

Söz dizisinde rol alan Tolga Sarıtaş ve Genco Özak, ayrılmaz ikili!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ve Genco Özak, Söz dizisinin 3. sezonunda aynı seti paylaşmıştı. 2018-2019 sezonunda yayınlanan 30 bölümde yer alan Genco Özak, Kopuk lakabıyla anılan Selim Hayroviç karakterine hayat verdi.

İki ünlü ismin tanışıklığı ise eskilere dayanıyor. Uzun yıllardır arkadaş olan ikili, zaman zaman birlikte tatillere de çıkmıştı. Genco Özak, en son Güvercin isimli dizide Ökkeş karakterini canlandırdı. Kocamın Ailesi, Vatanım Sensin ve Söz dizilerinde de rol alan Genco Özak, başarılı performansı ile de takdir gördü.

Söz dizisinde rol alan Tolga Sarıtaş ve Genco Özak, ayrılmaz ikili! 8

Tolga Sarıtaş ise Söz gibi başarılı bir yapımdan sonra Ferhat ile Şirin dizisinin tutmaması nedeniyle sıkıntılı günler yaşadı. Oyuncu, yeni sezonda ise Arıza isimli çok güçlü isimlerden kurulan yeni dizide başrolde yer alacak.

Tolga Sarıtaş sevgilisi Zeynep Mayruk ile arkadaşlarının olduğu buluşmanın fotoğrafını yayınladı. Koronairüs pandemisinin ardından normalleşmeye hızlı başlayan Tolga Sarıtaş, “İyi günde kötü günde” notuyla da arkadaşlığın değerini ifade etti.

Fotoğrafa yansıyan bir başka detay ise Genco Özak ile Leyla Tanlar’ın aşkının devam ediyor olmasıydı… İkilinin aşk yaşadığı Şubat ayında fotoğraflarının çekilmesiyle netleşmişti.

Söz dizisinde rol alan Tolga Sarıtaş ve Genco Özak, ayrılmaz ikili! 9