Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Derdim Var dizisinde konuk oyuncular hikayenin gidişatına büyük etki edecek!

Bir Derdim Var dizisinde konuk oyuncular hikayenin gidişatına büyük etki edecek!

tarafından ker_def

Bir Derdim Var her bölüm konuk oyuncularıyla da çok konuşulacak! Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi Bir Derdim Var 9 Kasım Perşembe akşamı izleyiciyle buluşacak.

Birce Akalay ve Mert Fırat’ı başrollerinde buluşturan dizi farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra her bölüm konuk olacak güçlü oyuncularıyla da çok konuşulacak. İlk bölümün konukları başarılı oyuncu Selen Uçer ve genç oyuncu Deniz Ekinci olacak.

Ergenlikteki gençlerin sorunlarını güçlü hikayesiyle ekranlara taşıyacak dizi ana hikayesinin dışında her bölüm başka konuları da senaryosuna dahil edecek. Episodik olaylarda geçen karakterlere hayat verecek konuk oyuncuların da dahil olmasıyla dizi kadrosunu gittikçe zenginleştirecek.

İlk bölümün konuk isimleri Selen Uçer ve Deniz Ekinci olurken, başarılı oyuncu Selen Uçer kendine zarar vermeye çalışan sorunlu bir genç olan Senem’in annesine, Deniz Ekinci ise sorunlarıyla baş etmeye çalışan Senem’e hayat veriyor. İlk bölümde sıra dışı yöntemleriyle yardıma muhtaç gençlerin sorunlarını çözmeye kendini adayan Birce Akalay’ın canlandırdığı Doktor Nilüfer’le Senem’in yolları kesişiyor.