Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Derdim Var dizisinde yine adalete olan özlemi Mert Fırat, savcı karakteriyle sergileyecek!

Bir Derdim Var dizisinde yine adalete olan özlemi Mert Fırat, savcı karakteriyle sergileyecek!

tarafından ker_def

Bir Derdim Var isimli yeni Kanal D dizisinin dikkat çeken bir hikayesi bulunuyor. Gençlerin sorunlarına eğilen bir hikaye olarak öne çıkması beklenen dizinin başrollerinde Birce Akalay ile Mert Fırat buluştu. Doktor Nilüfer karakteri ile Birce Akalay’ı çok farklı bir rolde izleyeceksiniz.

Mert Fırat da dizide adalete olan özlemi dile getiren bir savcı karakteri ile herkesi etkilemeye çalışacak. Son yıllarda Türk dizilerinde adalete duyulan özlem özellikle de işini düzgün yapan ve taviz vermeyen savcı karakterleri üzerinden anlatılıyor.

İşte bu noktada Bir Derdim Var dizisindeki Savcı Ömer karakterinin de dizilerin son yıllardaki mesaj verme kaygısının bir parçası olacağını söyleyebiliriz.

Savcı Ömer karakteri ile yeniden dizilere dönen Mert Fırat, ‘Bir Derdim Var’ı kabul etme sebebini ve dizi ile ilgili düşüncelerini şu sözlerle anlattı:

“Bir Derdim Var’ dizisinin gerçekten bir derdi var diyebiliriz. Aslında her dizinin bir derdi ve çatışması var. Fakat böyle toplumsal bir yere de dokunan çok azı oluyor maalesef. Dünyanın her tarafında ergen psikolojisinin bozukluklara sebep olduğu bir dünya düzeninde yaşıyoruz.

Gençlerin üzerine sosyal medya alanından, çevresel etkiden birçok şey geliyor. Şu anda dünyanın her tarafına gençlere özel klinikler açılmaya başladı. Çünkü yeni dünya düzeninde uyaran çok fazla şey var. Değişimin gençler üzerinde yarattığı hatta ebeveynler üzerinde yarattığı çok ciddi ağır hasarlar var.

O yüzden bunları dert edinen bir iş yapmak bu dönemde çok anlamlı geliyor. Dizinin ayrıca dramatik altyapısı çok kuvvetli. Böyle hikayeler seyretmek ve oynamak bizleri çok mutlu ediyor. Bu anlamda ben de bu projenin içinde olmaktan dolayı çok memnunum.”