Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir dizi final yaptı, diğerinin senaryosu bitti! Show TV’nin yeni dizisi için büyük fırsat çıktı!

Bir dizi final yaptı, diğerinin senaryosu bitti! Show TV’nin yeni dizisi için büyük fırsat çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba rekabetinde yer alan diziler arasında Kuruluş Osman çok etkili performansı ve iyi reytingleriyle yoluna devam ediyor. atv ekranında yayınlanan ve bu sezonun en iyi reytinglerini almasıyla da dikkat çeken Kuruluş Osman dizisinin bu başarısı göz kamaştırıyor.

Ayrıca Kanal D ekranında Sadakatsiz dizisi de Çarşamba rekabetinde çok izlenen yapımlardan birisi oldu. İkinci sezonu süren dizinin hikayesinde yaşanan sorunlar ise izleyicilerin yavaş yavaş diziyi terk etmeye başlamasına neden oldu. Sezon başında elde ettiği reytingleri almakta zorlanan Sadakatsiz, bir miktar düşüş yaşamış olsa da yine de reytingleri gayet iyi durumda.

Ancak asıl sorun Sadakatsiz dizisinin tükenen hikayesinin izleyici farkında ve güçlü yeni bir dizi gelir ise bu yapıma kayabilir. İşte bu beklenen dizi Show TV’nin Oğlum isimli projesi olabilir.

Bir dizi final yaptı, diğerinin senaryosu bitti! Show TV'nin yeni dizisi için büyük fırsat çıktı! 7

9 Şubat’ta ekran ömrüne başlayacak olan Oğlum dizisinin çok başarılı bir dram hikayesi olarak öne çıkacağını görüyoruz. Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Serhat Teoman, Timur Acar ve Feyyaz Duman gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan diziye büyük fırsat çıktı.

Fox TV’nin Kanunsuz Topraklar isimli diziye 16. bölüm itibariyle, 9 Şubat’ta final yaptıracak olması da Oğlum dizisi için büyük şans oldu.

Hem biten bir dizi hem de hikayesi tükenen bir başka dizinin karşısında Oğlum, izleyicileri kendisine çekebilir. Tabii ki Kuruluş Osman gibi sezonun en iddialı dizisiyle yarışması pek mümkün olmasa da Oğlum’un Sadakatsiz’in elde ettiği reyting seviyesine çıkma ve bunu sürdürme olasılığı bulunuyor.

Ay Yapım imzasını taşıyan Oğlum dizisi, izleyenlerin ebeveynlerin çocuklar üzerindeki etkilerine tanık olacağı bir umut hikayesi olarak yola çıktı.

İki farklı ailenin yaşadığı acılar ve bir trajediyle değişen hayatlar dizinin konusunu oluşturuyor. Yeni dizi, seyirciye karmaşık duyguları bir arada yaşatacak ve Çarşamba rekabetinde reytingleri toplamak için de iddialı bir çıkış yapacak.