Ana sayfa Sosyal Medya Çağatay Ulusoy ve Alina Boz buluşması önce sevindirdi, sonra hayal kırıklığı yarattı!

Çağatay Ulusoy ve Alina Boz buluşması önce sevindirdi, sonra hayal kırıklığı yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy’u uzun süredir televizyon ekranında görmek isteyen dizi hayranları, yılbaşında Süslü Korkuluk isimli yeni dizinin fragmanını tv8 ekranında görünce çok sevinmişti. OGM Pictures imzası taşıyan yeni dizi için Çağatay Ulusoy’un partneri olarak da Alina Boz ile anlaşıldığı haberleri de ortaya çıkınca bu sevinç ikiye katlanmıştı.

tv8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın da yılbaşı akşamı müjdesini verdiği ve ilk fragmanını izleyenlere sunduğu Süslü Korkuluk dizisinden gelen son haberler herkesi derinden sarstı… OGM Pictures şirketinin ortakları Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun Acun Ilıcalı ile kriz yaşadığı iddiası ortaya atıldı.

Bu kriz nedeniyle de Süslü Korkuluk dizisinin tv8’de yayınlanmayacağı ve yapımcının, dijital platformlar ile görüşmeler yaptığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Disney Plus son dönemde birbirinden ünlü isimleri kendi ekran yüzü olmaları konusunda ikna etti.

Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek, Pınar Deniz, Demet Özdemir gibi oyuncuların Disney Plus dizilerinde rol alacakları da ortaya çıktı. Süslü Korkuluk dizisinin yakın zaman içinde televizyon ekranında yayınlanmasını bekleyenler ise büyük bir şok yaşadı.

Mart ayında Türkiye’de yayın hayatına başlaması beklenen Disney Plus’ın bu diziyi almış olma ihtimali var. Henüz iddialar doğrulanmasa bile bu gelişmeler çok konuşuluyor. Dizi hayranları da Çağatay Ulusoy ve Alina Boz ikilisini ekranda izleyemeyecek olmaları nedeniyle üzüntülerini sosyal medyadaki yorumlarına yansıttı.

Dijital platformlara ekonomik nedenlerle ulaşmakta zorlanan ve hala televizyon ekranındaki dizileri yakından takip eden milyonlarca izleyici bulunuyor. Bu izleyiciler açısından Süslü Korkuluk dizisinin dijital bir yapıma dönüştürülmesi büyük bir hayal kırıklığı olacaktır.