Ana sayfa Dizi Haberleri Son Nefesime Kadar hangi gün yayınlanacak? Eğer tahminler tutarsa büyük savaş olacak!

Son Nefesime Kadar hangi gün yayınlanacak? Eğer tahminler tutarsa büyük savaş olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nurgül Yeşilçay’ı ekrana geri döndüren Son Nefesime Kadar dizisi için geri sayım sürüyor. Dizinin tanıtımları yayınlanmaya başladı ancak hangi gün ekrana geleceği konusunda hala açıklama yapılmadı. Eğer tahmin edilen günde yayınlanırsa Son Nefesime Kadar dizisini çok büyük bir mücadele bekliyor.

Fox TV’de ekrana gelecek dizi, en son rol aldığı Kefaret dizisinden sonra setlerden uzak kalan Nurgül Yeşilçay’ı hayranlarıyla yeniden buluşturacak. Dizinin tanıtımlarının bir süredir ekranlarda dönmesine rağmen yayınlanacağı gün hala açıklanmadı.

Ancak Son Nefesime Kadar dizisinin yayınlanacağı günle ilgili bir tahmin var. Herkesin tahmini pazar gününden yana. Zira Elkızı isimli dizinin 13. bölümüyle final yapmasından sonra yerine Son Nefesime Kadar dizisinin gelmesi bekleniyor.

Son Nefesime Kadar hangi gün yayınlanacak? Eğer tahminler tutarsa büyük savaş olacak! 76

Nurgül Yeşilçay’ın dizisi eğer pazar akşamları ekrana gelirse onu çok ciddi bir mücadele bekliyor olacak. Çünkü pazar gecelerinin hakimi uzun süredir TRT 1 dizisi Teşkilat ve Kanal D’de yayınlanan Yargı. Bu iki dizinin de reytingleri çok yüksek ve geçmek bir hayli zor.

Ancak Son Nefesime Kadar dizisi de hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle çok iddialı. BBC yapımı Happy Valley isimli diziden uyarlanan Son Nefesime Kadar’da başrolde Emre Kınay ve Ertan Saban da yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Begüm Birgören, Rojda Demirer, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı ve Baran Bölükbaşı da var.

Yeşilçay bu dizide iki çocuğundan birisini kaybeden ve psikolojik sorunları olan bir polisi oynayacak. 46 yaşındaki Mihre isimli anne, sorunlu çocuğu ile hayat mücadelesi verirken, aynı zamanda bir polis olarak kayıp vakalarının peşinde koşturacak.