Ana sayfa Dizi Haberleri Bir insan kendi yazdığı hikayede bu kadar mı gerçekçi oynar! İclal Aydın, Üç Kız Kardeş’te oynamıyor, adeta yaşıyor!

Bir insan kendi yazdığı hikayede bu kadar mı gerçekçi oynar! İclal Aydın, Üç Kız Kardeş’te oynamıyor, adeta yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kız Kardeş dizisinde İclal Aydın’ın Nesrin karakterindeki performansını izleyenler söyleyecek söz bulamıyor. Dizinin ikinci sezonu 17. bölümle birlikte 13 Eylül Salı akşamı ekrana geri döndü. İclal Aydın ise izleyenleri derinden yaralayan sahnelerle Kanal D ekranına damgasını vurdu.

Üç Kız Kardeş romanından önce hikayeyi dizi yapmak isteyen İclal Aydın, sonrasında roman ile devam etme kararı almış ve çok beğeni toplamıştı. Çok satan romanın dizisi de Şubat ayında yayına başladı ve Nesrin karakteriyle başrolde yer alan İclal Aydın da 4 yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yaptı.

Üç Kız Kardeş dizisinin ikinci sezonunda Nesrin karakteri büyük sorunlar içinde kayboluyor. Hafızasını kaybeden ve artık çocuklarının bile adını hatırlayamaz noktaya doğru sürüklenen Nesrin karakterinde İclal Aydın’ın muhteşem performansı büyük alkış aldı.

Sosyal medyada paylaşımlarda bulunan dizi hayranları, İclal Aydın’ın rolü canlandırmadığını, adeta yaşadığını düşünüyor. Dizinin ikinci sezon ilk fragmanları yayınlandığı zaman Nesrin karakterinin ölebileceğine yönelik verilen mesajlar izleyicileri tedirgin etmişti. Başrol oyuncusunun ayrılması bir yana, hikayenin de yazarı olan İclal Aydın’ın vedası birçok izleyici için katlanılamaz bir durum olurdu.

Bir insan kendi yazdığı hikayede bu kadar mı gerçekçi oynar! İclal Aydın, Üç Kız Kardeş'te oynamıyor, adeta yaşıyor! 7

Nesrin karakteri hikayede duruyor ama bu sezon izleyicilerin gözyaşları sel olacak. Çünkü Nesrin’in içine düştüğü durum, bir çok insanında hayatının en büyük korkularından birisi konumunda.

Hafızasını kaybeden, ne yaptığını bilemeyen, derin acılardan sonra artık hayata bomboş bakan bir Nesrin karakteri ile Üç Kız Kardeş dizisi yeni dönemde bomba gibi sahnelerle yoluna devam edecek gibi gözüküyor.

İclal Aydın yaptığı bir röportajda kitabın hikayesinin bir kurgu olduğunu söylemişti. Bazı izleyiciler oyuncunun Nesrin karakterindeki performansını görünce, kendi hayatlarından da birçok detayı ekranda görebildiklerini ve bu yüzden de diziyi çok sevdiklerini dile getiriyor.

Dizinin 18. yeni bölümü 20 Eylül Salı akşamı yayınlanacak ve yine tüm gözler Nesrin karakterinin üzerinde olacak.