Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil bir çocuk daha istiyor ancak ünlü oyuncunun bir korkusu var!..

Pelin Akil bir çocuk daha istiyor ancak ünlü oyuncunun bir korkusu var!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İkisi de ekranların aranılan yüzü, onlar aynı zamanda 6 yıldır devam eden mutlu evlilikleri ve ikiz kızlarıyla sürekli magazin basınının gündemindeler.

Ekranların gözde çifti Pelin Akil ile Anıl Altan Hüriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdikleri röportajda ilişkileriyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundular.

Pelin Akil kızlarının bakımı konusunda eşi Anıl Altan’ın kendisine çok yardımcı olduğunu belirterek, “Bir tek emzirmiyor, o kadar söyleyeyim” şeklinde konuştu.

Başka çocuk istediğini de itiraf eden güzel oyuncunun bir korkusu var. Pelin Akil tekrar ikiz çocuğu olursa diye korkmuyor değil. Ünlü oyuncu, “İkizlerimiz kız, belki erkek olur diyoruz… Ama ikiz gelirse diye de korkuyoruz” şeklindeki sözleriyle dikkat çekti.

Pelin Akil bir çocuk daha istiyor ancak ünlü oyuncunun bir korkusu var!.. 7

“Pelin’den önce ilişkilerim hep çok kısa süreliydi” sözleriyle dikkat çeken Anıl Altan, ” Pelin beni çok çok etkiledi. Ondan ilişkiyi, bir kadını sevmeyi öğrendim, onu hayatın birçok alanında kendimden önce ve daha çok düşünür oldum” sözleriyle eşine olan aşkını itiraf etti.

Pelin Akil ise ilişkilerini, “Biz çocuklar gibi şen yaşadık ilişkimizi. Anıl’dan çocuk olmayı, olaylar karşısında daha sakin kalmayı, eğlenmeyi, pozitif kalmayı öğrendim” sözleriyle anlattı.

Yeni sezonda Oktay Kaynarca ile başrolde yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam adlı diziyle ekrana dönmeye hazırlanan Pelin Akil yeni dizisi hakkında da konuştu.

Dizide ‘Firuze’ karakterini canlandıran oyuncu karakterini şöyle anlattı; “Sınır tanımayan bir doktor. Evli. Mutlu bir hayatı var. Bazı gerçeklerin ortaya çıkmasıyla her şey allak bullak oluyor. Bunun yanı sıra altta derin bir hikâyesi var. Bu işin en sevdiğim yanı, dizinin 2’nci ve 3’üncü sezonunun da hikâyelerinin hazır olması.”